3D Printen in Nijmegen

Parts on Demand is een professionele
3D-print service. Woont u in Nijmegen?
Upload dan uw STL-bestand om vervolgens uw 3D object te bestellen

3D printen in Nijmegen

3D print service in Nijmegen

Als u een 3D model wilt laten printen in de regio van Nijmegen, dan zit u goed bij Parts on Demand. In ons bedrijf ligt de focus volledig op het printen van 3D onderdelen en modellen. Parts on Demand zorgt ervoor dat bedrijven en particulieren zonder dure 3D printer toch een gewenst 3D object kunnen laten maken. Het werkt vrij eenvoudig, via onze website kunt u een .STL bestand uploaden, er wordt een prijsopgave gemaakt en bij akkoord gaan wij aan de slag met uw 3D print. Woont u niet in Nijmegen, maar in een stad of dorp in de buurt? Het 3D printen van onderdelen is nu geen enkel probleem meer in Nijmegen. Parts on Demand zorgt ervoor dat het gewenste 3D model wordt geprint en bij u wordt bezorgd. Als u vragen heeft over onze 3D print service, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt Parts on Demand?

Parts on Demand, de naam zegt het eigenlijk al: Wij printen 3D modellen en onderdelen op aanvraag. In de afgelopen jaren is het printen van 3D modellen (in Nijmegen) ontwikkeld tot een volwaardige productietechniek. Niet alleen voor de serieproductie, maar ook voor productietools en machineonderdelen. Onze 3D printservice heeft tal van voordelen, waaronder de snelheid. Sneller dan ooit tevoren kunnen onderdelen of modellen gemaakt worden middels 3D printen. Daarnaast hoeft u ook geen voorraad meer te hebben van de onderdelen. Wanneer u onderdelen nodig heeft, dan kunnen wij deze gewoon voor u printen. Hoe kunt u een 3D model uit laten printen? Erg eenvoudig, upload uw 3D model, dat is meestal een .STL of een .CAD bestand. Selecteer de gewenste opties en bekijk direct wat de kosten zijn voor het printen. Bij een akkoord gaan wij direct aan de slag met het printen van uw 3D modellen of onderdelen.

Snelle verzending van 3D onderdelen

Bij Parts on Demand profiteert u niet alleen van aangename prijzen, maar ook van een snelle verzending. U heeft zelf geen 3D printer meer nodig op uw bedrijf in Nijmegen, of bij u thuis. Eenvoudig online bestellen en wij zorgen ervoor dat het 3D onderdeel bij u in Nijmegen wordt geleverd. 3D printen in Nijmegen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij Parts on Demand is het zelfs mogelijk om een spoedbestelling te doen, dus als u een 3D object erg snel nodig heeft, dan kunnen wij dat voor u regelen. Als u vragen heeft over het uploaden van een 3D model, of de kosten van 3D printen of onze 3D print technieken, neem dan gerust contact met ons op. Elke dag ontdekken we met onze klanten nieuwe toepassingen en oplossingen, we helpen je graag mee om te begrijpen wat 3D-printing voor jou kan betekenen.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?