3D Print specialist

Op zoek naar een ware expert op het gebied van 3D printen?
Dan is Parts on Demand de 3D print specialist die je zoekt.

3D print opdracht

Specialist in online 3D printen

Als je op zoek bent naar een 3D print specialist om een aantal onderdelen in 3D te laten printen, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Parts on Demand is al jarenlang gespecialiseerd in online 3D printen en inmiddels zijn we de marktleider van Nederland. Maak gerust gebruik van onze professionele 3D print service zodat je de gewenste 3D modellen snel in huis hebt.

Een van de belangrijkste voordelen van 3D printen online is dat je zelf niet meer hoeft te investeren in een dure 3D printer. Sterker nog: Bij Parts on Demand werken we met de meest professionele 3D printers van dit moment. Het concept is erg eenvoudig: Je upload het 3D model, je ontvangt van ons een prijsopgave en bij akkoord gaan we voor je aan de slag. De gewenste 3D print opdracht wordt via een bezorgdienst netjes bij je thuis bezorgd.

Een order plaatsen bij een 3D print specialist.

Wanneer je een order wilt plaatsen bij een 3D print specialist, dan is het belangrijk dat je werkt met STL-bestanden. Het 3D bestand kun je uploaden via de website en anders kun je het bestand naar Parts on Demand mailen. Als je weet welke 3D print materialen er gebruikt moeten worden, dan kun je dat uiteraard van tevoren aangeven. Bij Parts on Demand werken we voornamelijk met PA11 Nylon, PA12, TPU en Carbon LW. Ben je hier niet in thuis? Dan kan een van onze 3D print specialisten altijd even met je meekijken.

Zijn de bestanden doorgestuurd en ga je akkoord met onze 3D print offerte? Dan gaan onze ervaren 3D print specialisten graag voor je aan de slag. Het is mogelijk om te kiezen voor een spoedbestelling, in dat geval heb je de 3D geprinte onderdelen binnen 3 a 4 werkdagen in huis. Heb je wat minder haast met een 3D print bestellen? Kies dan voor de standaard verzending. Dan duurt het ongeveer 7 werkdagen voordat de 3D modellen geleverd worden.

De belangrijkste voordelen van een 3D print expert

Het belangrijkste voordeel van een 3D print specialist is dat je geen hoge kosten hebt voor de aanschaf van een dure 3D printer. Daarnaast hoef je ook geen print materialen of filament aan te schaffen. Bij Parts on Demand werken we met zeer geavanceerde 3D printers waarmee we efficiënt en vakkundig de onderdelen in 3D laten printen. Wanneer je kiest voor Parts on Demand, dan kies je voor topkwaliteit.

Een ander voordeel is dat je kunt profiteren van onze expertise. We weten hoe 3D printen op maat werkt en kunnen je voorzien van goed advies bij de ontwikkeling van jouw 3D print model. Dus als je vragen hebt over het materiaalgebruik. Stel je vraag gerust aan een van onze 3D print specialisten. Zij staan dagelijks voor je klaar!

Profiteer snel van online 3D printen

Ben je overtuigd van ons specialisme? Ga dan snel aan de slag en upload jouw 3D bestanden om een prijsopgave te ontvangen. Als je vragen hebt of je vind het fijn dat een 3D print specialist even met je meekijkt, neem contact op via onze chat of bel naar 085 – 444 42 00.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?