Over ons

Jouw partner in digitale productie

Parts On Demand is een van Europa’s pioniers op het gebied van seriematig produceren door middel van 3D-printen. Met onze roots in productontwikkeling, productie en uitvinden staan we dagelijks aan het front van technologische ontwikkelingen. Iedere dag produceren we onderdelen en helpen we onze klanten bij het optimaliseren van productie en producten.

3D-printen biedt ontwerpkansen die we voorheen niet voor mogelijk hadden gehouden. En laten we eerlijk zijn. Als je je er niet in verdiept, hou je het waarschijnlijk nog steeds niet voor mogelijk. Daarom bieden wij jou onze dienstverlening. Knowledge as a Service. Want van 3D-ontwerpen en 3D-printen en ontwerpen hebben wij Kaas gegeten.

We helpen je niet alleen bij het optimaliseren maar denken ook mee over de juiste productiemethode voor jouw noviteit. Want we weten heus dat we niet de enige slimmeriken zijn. Alleen hebben wij toevallig verstand van 3D.

Samen zorgen we dat jij producten levert die béter werken. En voorkomen we dat je dure fouten maakt. Kun jij jouw klanten weer helpen met producten die het verschil maken. Samen werken we aan producten en ideeën die de dag van morgen vormen.