Werken bij Parts on Demand

Deel uitmaken van ons team? Bekijk onze vacatures.

Het poeder loopt door onze aderen. We doen dingen graag anders. Zorgen voor het succes van onze collega’s en klanten. Het team van Parts on Demand is een klasse apart. En misschien hoor jij daar wel bij.

Als een van de snelst groeiende spelers in de Europese industriële 3D-print industrie zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

Hieronder vind je een selectie van de openstaande posities. Ben je ervan overtuigd dat jij dé nieuwe aanwinst van ons team bent, maar staat jouw droomfunctie er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

Sales engineer/Account manager

Die gave toepassingen waarvoor we bij Parts on Demand oplossingen en onderdelen maken? Die schud jij uit je mouw. De job is een mooie mix van verkoop binnendienst en techniek. Je behandelt aanvragen, maakt offertes, volgt deze op en zorgt voor een goed gevoel bij de klant.

Wie ben jij?

  • Je hebt een commerciële/technische MBO of HBO opleiding afgerond;
  • Je hebt interesse in innoverende technieken;
  • Je hebt 3 a 4 jaar verkoopervaring van technische producten, graag met 3D printen maar dat is geen must;
  • Je bent niet schuw en staat te popelen om ons 3D-print evangelie te verkondigen;
  • Je hebt veel plezier in het omgaan met klanten;
  • En je woont in Utrecht of omgeving.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Stuur dan snel je motivatie, en dan drinken we binnenkort een kop koffie! Of thee, natuurlijk.

Productiemedewerker/3D-printer operator

Als operator/productiemedewerker ben je een belangrijke speler binnen ons productie team. Je zorgt dat batches op tijd verwerkt worden en onderdelen de juiste processtappen doorlopen. Daarin weet je overzicht te houden en efficiënt te plannen. Je houd van aanpakken maar weet dat vooral slim te doen.

Aan het eind van de dag zorg je dat de bestellingen klaar staan voor verzending. Voor het eind van de dag zorg je dat jouw domein – de productie – er spik en span bij staat.

Heb je technisch inzicht, ben je ontzettend gemotiveerd en weet je van wanten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stages en afstuderen

Ben je op zoek naar een leerzame stage of uitdagende afstudeeropdracht? Heb je technisch inzicht, ben je ontzettend gemotiveerd en enthousiast over 3D-printen? Dan ben je bij Parts on Demand op de juiste plek! Parts on Demand biedt afwisselde en uitdagende stage- en afstudeerplekken voor HBO’ers en WO’ers, bijvoorbeeld in de richting werktuigbouw, mechatronica of digitale marketing.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via het formulier op de website en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie!

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Max. bestandsgrootte: 5 MB.