3D Printen op maat

Wil je een 3D print op maat laten maken?
Profiteer dan van de expertise van Parts on Demand.

3D printen op maat

3D printen op maat

Ben je op zoek naar een 3D print bedrijf voor een 3D print op maat? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, 3D printen op maat is een specialisme van Parts on Demand. Onze werkwijze is vrij eenvoudig: Je kunt een 3D model uploaden via onze website en je krijgt van ons een offerte voor de 3D print opdracht. Bij een akkoord op de offerte gaan wij aan de slag met jouw maatwerk 3D print opdracht.

Er is van alles mogelijk als we het hebben over 3D printen op maat. Wat dacht je bijvoorbeeld van het materiaalgebruik? Bij Parts on Demand heb je de keuze uit PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU rubberlike. Maar ook qua nabewerking zijn er diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de 3D prints te kleuren. Shotpeening is ook een optie, dit maakt de 3D geprinte onderdelen gladder. Als je meer zou willen weten over de mogelijkheden, neem gerust contact op via de chat of bel ons op 085 – 444 42 00. We kijken graag even met je mee.

Maak gebruik van een 3D printservice

Tegenwoordig kun je vrij gemakkelijk aan een 3D printer komen, alleen je merkt wel dat sommige 3D printers behoorlijk aan de prijs zijn. Dan hebben we het nog niet gehad over de 3D print materialen of het filament. Als je slechts een paar prototypes of onderdelen wilt laten printen, dan is een 3D printer een forse investering zonder rendement. Online 3D printen is dan een praktische oplossing. Je hebt zelf geen dure 3D printer nodig en je kunt gebruik maken van de expertise van een 3D print bedrijf.

Bij Parts on Demand werken we met topkwaliteit SLS 3D printers. Dat zorgt ervoor dat we 3D prints op maat snel kunnen printen en opleveren. Het is mogelijk om verschillende onderdelen of modellen in een batch in 3D te laten printen. Een ander algemeen voordeel op het gebied van 3D printen is dat er geen machines gemaakt of ingesteld moeten worden. Hierdoor zijn de opstartkosten laag en is de productietijd kort.

Hoe werkt 3D printen op maat?

Als je wilt 3D printen op maat, dan kun je eenvoudig de kosten berekenen voor jouw 3D print opdracht. Met behulp van onze calculator kun je het 3D model uploaden en de gewenste opties aanvinken. Denk bijvoorbeeld aan het materiaalgebruik of de mogelijkheden op het gebied van nabewerking. Wanneer alles duidelijk en naar wens is kunnen wij voor je aan de slag. Als de onderdelen in 3D zijn geprint, dan wordt de bestelling op jouw gewenste locatie bezorgd.

Wil je liever een offerte aanvragen of ben je redelijk onbekend op het gebied van 3D printen? Neem dan contact op met een van onze engineers en we kijken graag even met je mee. Maak gebruik van onze chat of bel naar 085 – 444 42 00.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?