3D Printservice bedrijf

Op zoek naar een specialist op het gebied
van 3D printing service? Parts on Demand helpt je graag bij
het 3D printen van modellen en onderdelen.

3D Printservice

3D Printing service bedrijf

Als je een 3D object uit wilt laten printen, kies dan voor een 3D printservice. Zo hoef je zelf niet te investeren in een prijzige 3D printer en de bijbehorende filamenten. Maar hoe werkt dat precies? Een 3D printing service is eigenlijk te vergelijken met een drukker (voor drukwerk, zoals visitekaartjes en flyers). Alleen in dit geval gaat het om het in 3D printen van 3D modellen en objecten. Daarnaast werkt Parts on Demand, een 3D printservice in Utrecht, uitsluitend met de beste materialen die er zijn. Zo werken we met de meest geavanceerde 3D printers van dit moment. Maar ook de materialen om mee te printen zijn van topkwaliteit. Het is zelfs mogelijk dat we in grote aantallen 3D onderdelen printen. Dus als je op zoek bent naar een 3D printservice, kies dan voor Parts on Demand.

3D printen bij Parts on Demand

Net als bij de drukker, is het belangrijk dat je van tevoren de (3D) bestanden naar ons doorstuurt. Als we het hebben over het uitprinten van een 3D model, dan ontvangen we graag een .STL bestand van je. Deze bestanden zijn vrij gemakkelijk te genereren met programma’s als Google SketchUp of Blender. Deze programma’s zijn allebei Open Source, dus in het principe gewoon gratis. Je kunt op verschillende manieren een 3D model naar Parts on Demand doorsturen. Dat kan direct via de e-mail, maar je kunt ook gebruik maken van ons webformulier. Wanneer je als bedrijf een 3D model doorstuurt naar onze 3D printing service, dan laten we je zo snel mogelijk weten wat de kosten en mogelijkheden zijn. Let op: Wij printen hoofdzakelijk voor zakelijke klanten, particuliere aanvragen nemen wij helaas niet in behandeling.

Snelle levering van 3D objecten

Wanneer je hebt gekozen voor Parts on Demand, dan kun je profiteren van een snelle verzending bij onze 3D printing service. We zorgen er uiteraard voor dat je de bestelling zo snel mogelijk binnen hebt. Het maakt niet uit wat voor 3D model je wilt printen of waar je het voor wilt gebruiken, wij gaan graag voor je aan de slag. Wil je onze 3D printservice gebruiken, dan is het belangrijk om de specifieke wensen van te voren goed aan te geven. Zo kun je het model in grote aantallen laten printen in Nylon PA2200. We kunnen de objecten ook impregneren in het antraciet grijs. Het materiaal waarmee wij printen is geschikt voor 90% van alle toepassingen, van eindproduct tot prototype. Weet je inmiddels voldoende en kun je niet wachten om een 3D model te laten printen? Maak dan snel gebruik van onze 3D printservice in Utrecht.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?