3D Printservice bedrijf

Op zoek naar een specialist op het gebied van 3D printing service? Parts on Demand is het 3D printservice bedrijf dat je zoekt.

3D Printservice

Professioneel 3D print service bedrijf in Utrecht

Wil je een 3D model of een aantal onderdelen uit laten printen? Kies dan voor een 3D print service. Het voordeel is dat je zelf niet hoeft te investeren in een dure 3D printer en het bijbehorende filament. Daarnaast werkt Parts on Demand met de meest geavanceerde 3D printers van dit moment. Onze printers malen beter dan de 3D printers die je in een electronica speciaalzaak kunt kopen.

Hoe werkt een 3D print service bedrijf? Het is vergelijkbaar met een drukker, zoals voor visitekaartjes en flyers. Alleen in dit geval gaat het om het printen van 3D modellen en objecten. Parts on Demand is een 3D print bedrijf dat enkel en alleen met de beste materialen werkt. Dankzij onze zeer geavanceerde 3D printers kunnen we in grote aantallen onderdelen in 3D printen.

Wil je gebruik maken van een 3D printservice? Kies dan voor Parts on Demand.

De bestanden aanleveren bij een 3D printservice bedrijf

Net als bij een drukker, is het belangrijk dat je van tevoren de 3D bestanden naar ons doorstuurt. Wanneer we een 3D model gaan uitprinten, ontvangen we graag een .STL bestand van je. Deze bestanden kunnen gegenereerd worden met progamma’s als Blender, Google SketchUp of andere 3D / CAD software pakketten.

Bij het 3D print service bedrijf, in dit geval Parts on Demand, kun je op meerdere manieren de .STL bestanden sturen. Dat is mogelijk direct via de e-mail, maar je kunt ook gebruik maken van ons webformulier. Stuur je het .STL bestand door, dan laten we je zo snel mogelijk weten wat de kosten en mogelijkheden zijn. Als je meer wilt weten over onze 3D print shop, 3D print materialen of de nabewerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Belangrijk: Parts on Demand legt de focus op de zakelijke markt, particuliere aanvragen nemen we helaas niet in behandeling.

Profiteer van een snelle verzending bij onze 3D print service

Wanneer je gekozen hebt voor Parts on Demand, dan profiteer je van een snelle verzending bij onze 3D print service. We zorgen ervoor dat je de 3D print opdracht zo snel mogelijk binnen hebt. Het maakt niet uit wat voor 3D model of onderdeel je wilt laten printen, we gaan graag voor je aan de slag!

Wil je gebruik maken van onze 3D print service? Dan is het belangrijk dat je jouw specifieke wensen van tevoren goed aangeeft. Hierbij kun je denken aan het materiaalgebruik en het nabewerken. Zo kan er een groot aantal onderdelen in 3D geprint worden in Nylon PA2200, maar het is ook mogelijk om de onderdelen te impregneren. Houdt er wel rekening mee dat het impregneren of ‘deep-dye-coloring’ een extra werkdag in beslag neemt.

Weet je inmiddels genoeg en kun je niet wachten om je 3D bestand door te sturen? Neem dan contact met ons op of upload direct jouw 3D model.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?