3D Laten printen

Eenvoudig een 3D print laten maken door Parts on Demand?
Wij zijn de specialist in 3D printen en we helpen je graag

3D Laten printen

Een model in 3D laten printen?

Als je op zoek bent naar een bedrijf om een 3D print opdracht uit te laten voeren, maak dan gebruik van de diensten van Parts on Demand. Het concept werkt vrij gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is een 3D object door te sturen en wij gaan jouw model in 3D laten printen. Vervolgens sturen wij het gewenste 3D model per post naar je door. Wanneer je kiest voor Parts on Demand, profiteer je van vele voordelen. Zo hoef je zelf geen dure 3D printer aan te schaffen, of wat dacht je van het benodigde filament? In onze 3D print shop werken we met de meest geavanceerde 3D printers die er zijn. Dus je kunt zo nu en dan een model in 3D laten printen, zonder hoge kosten.

De werkwijze van Parts on Demand

Hoe werkt dat precies? Een 3D model uit laten printen door Parts on Demand? Dat gaan we je graag uitleggen. Bij ons is het mogelijk om een 3D model door te sturen op verschillende manieren. Zo kun je een model doorsturen met behulp van ons webformulier, maar het is ook mogelijk om ons direct te mailen voor een prijsopgave. We printen met verschillende materialen, hierbij kun je kiezen uit onder andere PA11 Nylon, SLS PA12, TPU of Carbon LW. Al met al uitstekende materialen om een digitaal 3D object in 3D te laten printen. We werken hoofdzakelijk met STL bestanden, deze bestanden kun je genereren met programma’s als Blender en Google SketchUp. Wil je dat we voor jou een 3D print maken? Stuur dan jouw 3D model snel naar ons door.

De voordelen van 3D laten printen

Als je een bedrijf hebt en zo af en toe een 3d model nodig hebt, dan is het vrijwel altijd voordeliger om dat te laten doen door Parts on Demand. Als je gebruik maakt van een 3D print bedrijf hoef je zelf geen kosten te maken voor een dure 3D printer en filament. Een investering om onderdelen te 3D printen is dan niet meer nodig. Wanneer je een model in 3D geprint wilt hebben, dan profiteer je van een snelle levertijd en we maken gebruik van de meest geavanceerde 3D printers. Als wij het bestand van je hebben ontvangen en de betaling is geregeld, dan gaan de specialisten van Parts on Demand voor je aan de slag. We zorgen ervoor dat je het gewenste 3D model snel in huis hebt. Zelfs als je specifieke wensen hebt over 3D printen online, geef deze dan gerust aan bij jouw bestelling.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?