3D Laten printen

Eenvoudig een 3D print laten maken door Parts on Demand?
Wij zijn de specialist in 3D printen en we helpen je graag

3D Laten printen

Een model in 3D laten printen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om je 3D print opdrachten in 3D te laten printen? Maak dan gebruik van de diensten van Parts on Demand. Het proces is eenvoudig: stuur ons je 3D model en wij zorgen ervoor dat het professioneel wordt geprint. Vervolgens ontvang je het geprinte model per post. Door te kiezen voor Parts on Demand als 3D print bedrijf, hoef je zelf geen dure 3D printer en filament aan te schaffen. Wij werken met de meest geavanceerde 3D printers, waardoor je zonder hoge kosten regelmatig modellen in 3D kunt laten printen.

Hoe we jouw 3D modellen printen

Hoe werkt het precies om een 3D model te laten printen bij Parts on Demand? We leggen het graag uit. Je kunt je 3D model op verschillende manieren aanleveren: via ons webformulier of door ons direct te mailen voor een prijsopgave. We printen met diverse materialen zoals PA11 Nylon, SLS PA12, TPU en Carbon LW. Daarnaast kun je kiezen uit materialen zoals PA12 Blue MD en PA11GF Black. Deze materialen zijn uitstekend geschikt om digitale 3D objecten te printen. Wij werken voornamelijk met STEP-bestanden, die je kunt genereren met programma’s zoals Blender en Google SketchUp.

Naast het printen bieden we verschillende nabewerkingen aan, zoals kleuren, shotpeening (voor een gladder en glanzender resultaat), food-coating en het voorzien van tappen en inserts. Houd rekening met een (extra) levertijd bij de verschillende 3D print materialen en nabewerkingen. Wil je dat wij een 3D print voor je maken? Stuur dan snel je 3D model naar ons door.

De voordelen van online 3D printen

Als je af en toe een 3D model in 3D wilt laten printen, is het vrijwel altijd voordeliger om dit uit te besteden aan Parts on Demand. Hierdoor bespaar je de kosten van een dure 3D printer en filament. Onze 3D print service zorgt ervoor dat je model snel en professioneel geprint wordt, waarbij je profiteert van een snelle levertijd en de meest geavanceerde 3D printers. Na ontvangst van je bestand en betaling, gaan onze specialisten meteen aan de slag. We zorgen ervoor dat je het gewenste 3D model snel in huis hebt. Heb je specifieke wensen voor het 3D printen online, zoals het materiaalgebruik en de nabewerking? Geef deze dan gerust door bij je bestelling.

Wat kost 3D printen? Gebruik de calculator

Ben je benieuwd naar de kosten voor het in 3D laten printen van een onderdeel? Gebruik onze handige calculator om snel en eenvoudig de prijs te berekenen. Met deze tool kun je niet alleen de basiskosten zien, maar ook de meerprijs van eventuele nabewerkingen zoals kleuren, shotpeening, of het toevoegen van tappen en inserts.

Heb je liever persoonlijk advies of wil je dat een 3D print specialist met je meekijkt? Vraag dan rechtstreeks een offerte aan. Onze experts staan klaar om je te helpen en je van gedetailleerde informatie te voorzien. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 085 4444 200 – we staan klaar om je direct verder te helpen en al je vragen te beantwoorden. Of je nu een enkel stuk of een grotere oplage nodig hebt, we zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?