3D Print bedrijf

Op zoek naar een 3D print bedrijf?
Parts on Demand is gespecialiseerd in het 3D printen van onderdelen en modellen.

3D Print bedrijf

Kies voor een professioneel 3D print bedrijf

Ben je al enige tijd op zoek naar een bedrijf om onderdelen of modellen in 3D te laten printen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Parts on Demand is het 3D print bedrijf dat je zoekt. We maken 3D printen op maat mogelijk voor iedereen. Met een hoge snelheid en constante kwaliteit kunnen we sterk concurreren met de traditionele productiemethoden.

Ons 3D print bedrijf kan zelfs in serieproductie printen, van 2 tot maar liefst 100.000 stuks. We kunnen ook helpen bij het optimaliseren van producties. Dit dankzij 3D geprinte mallen, kalibers en opnemers. Voor elke 3D print opdracht maken we gebruik van de beste 3D printers van dit moment, namelijk de EOS P396.

Doordat je niet hoeft te investeren in een dure 3D printer is online 3D printen in Nederland erg interessant. Bij Parts on Demand kun je het 3D bestand (.STL) doorsturen en direct laten printen. In no-time heb je jouw gewenste 3D model in huis.

Wat kost 3D printen bij een 3D print bedrijf?

We berekenen de prijs op basis van boundingbox en dat is vanaf € 0,10 per cm3. Op dit moment hanteren we de laagste prijs in de markt en dat kunnen we doen dankzij het verzamel principe (ook wel nestling genoemd).

Alle bestellingen die worden aangeleverd worden in 3D geprint en 7 werkdagen later bezorgd. Maar als je gebruik maakt van een 3D print bedrijf, dan heb je natuurlijk geen hoge onkosten. Los van het feit dat je kennis en ervaring in huis moet hebben, zit je toch te kijken met de aanschaf van een dure 3D printer. Maar wat dacht je van de print materialen die je ook nodig hebt?

Dat is dan ook de reden dat een 3D printservice zo populair begint te worden. De laatste jaren zijn er steeds meer 3D print bedrijven ontstaan. Maar als je kiest voor Parts on Demand, dan zit je zeker goed. Inmiddels hebben we meer dan 7,5 jaar ervaring op het gebied van 3D printen. Dus als je iets zou willen weten over de materialen, nabewerkingen of andere mogelijkheden, laat het gerust weten.

Bestanden doorsturen naar een 3D print bedrijf

Het concept van een 3D print bedrijf is eenvoudig uit te leggen. Het is een kwestie van uploaden, bestellen en het model in 3D laten printen. Je kunt het bestand uploaden via het webformulier of doorsturen per e-mail. Kom je er niet helemaal aan uit, neem dan contact op via de chat met een van onze 3D print specialisten. Er kijkt graag iemand even met je mee.

Let op: Parts on Demand legt de focus op de zakelijke markt. Particuliere aanvragen nemen wij verder niet in behandeling. Heb je specifieke vragen of wensen voor de 3D print? Maak gerust gebruik van onze expertise, we denken graag met je mee om jouw 3D print zo optimaal mogelijk te maken.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?