3D Print bedrijf

Op zoek naar een 3D print bedrijf?
Parts on Demand is de specialist op het gebied van 3D printen van onderdelen en modellen.

3D Print bedrijf

Kies voor een 3D print bedrijf

Als je op zoek bent naar een bedrijf om modellen in 3D te laten printen, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Parts on Demand staat voor je klaar als het om 3D printen gaat. Wij maken 3D printen mogelijk voor iedereen. We kunnen met een hoge snelheid en constante kwaliteit sterk concurreren met de traditionele productiemethoden. Ons 3D print bedrijf kan zelfs in serieproductie printen, van 2 tot maar liefst 100.000 stuks. Maar we kunnen er ook voor zorgen dat jij de productie kan optimaliseren met 3D geprinte mallen, kalibers en opnemers. Wat dacht je van het uitprinten van machine onderdelen? Als 3D print bedrijf gebruiken we de meest professionele 3D printers van dit moment, de EOS P396. Online 3D printen is daarom erg interessant, je hoeft niet te investeren in een dure 3D printer en print materialen. Het is nu een kwestie van uploaden, bestellen en in no-time is het 3D model in jouw bezit.

Wat kosten 3D printen?

We berekenen de prijs op basis van boundingbox en dat is vanaf € 0,10 per cm3. Op dit moment hanteren we de laagste prijs in de markt en dat kunnen we doen dankzij het verzamel principe (ook wel nestling genoemd). Alle bestellingen die worden aangeleverd worden 7 werkdagen later bezorgd. Maar als je gebruik maakt van een 3D print bedrijf, dan heb je natuurlijk geen hoge onkosten. Los van het feit dat je kennis en ervaring in huis moet hebben, zit je toch te kijken met de aanschaf van een dure 3D printer. Maar wat dacht je van de print materialen die je ook nodig hebt? Dat is dan ook de reden dat online 3D printen zo populair begint te worden. De laatste jaren zijn er steeds meer 3D print bedrijven ontstaan. Maar als je kiest voor Parts on Demand in Utrecht, dan zit je zeker goed. Wij kunnen je adviseren en informeren op het gebied van 3D printen. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring en al duizenden 3D prints naar tevredenheid geleverd.

Uploaden, bestellen en bezorgen

Het concept van ons 3D print bedrijf werkt erg eenvoudig. Als je gebruik wilt maken van onze 3D print services, dan is het slechts een kwestie van uploaden, bestellen en wij gaan voor je aan de slag. Je kunt het 3D bestand op 2 verschillende manieren naar ons doorsturen. De eerste optie is gewoon via de mail, de tweede optie is door gebruik te maken van ons prijsaanvraag formulier. Zo stuur je het bestand makkelijk door naar ons 3D print bedrijf. Wij proberen je zo snel mogelijk te voorzien van een passende prijsopgave. Let wel op: Wij 3D printen hoofdzakelijk voor bedrijven en niet voor particulieren. Als je specifieke wensen hebt voor de 3D print, laat het ons dan gerust weten. Hoe meer informatie we hebben ontvangen, hoe specifieker we aan de slag kunnen met de 3D print. Mocht je vragen hebben over de betreffende bestelling, dan kun je altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?