Lokaal en flexibel produceren. met 3D-printen

Levertekorten? Snel inspelen op veranderende vraag? Dat kan, met industrieel 3D-printen. Of je nu 1 of 100.000 stuks nodig hebt.

Lokaal en flexibel produceren met 3D printen

De tijd van afwachten is voorbij.
Nu is de tijd van aanpakken.

Staat jouw toevoer stil? Kun jij zelf wel door? Parts On Demand, de naam zegt het al. Lokaal, snel en flexibel produceren. Met industrieel 3D-printen. Of het nu gaat om machineonderdelen, ge- of verbruiksproducten of complexe assemblages. De wereld staat op z’n kop. Grenzen gesloten. Transporten vastgehouden. Fabrieken geclaimd voor kritieke processen. Kritieke producten geclaimd voor eigen gebruik. Probeer dan maar eens aan onderdelen te komen!

Industrieel 3D-printen
Super dichtbij

Bij Parts On Demand 3D-printen we onderdelen. Gewoon in Nederland. Dat doen we met industriële machines, waarmee we onderdelen van consistente hoge kwaliteit kunnen uitleveren. Wanneer het jou uitkomt. Of je nu 1 of 100.000 onderdelen nodig hebt. Dat is ons om het even. We gebruiken kunststoffen die geschikt zijn voor medische toepassingen. Of ‘skin-contact’ approved zijn. Maar ook voedselcontact-certificeringen zijn voor ons business as usual.

Risicoloos produceren
Nu en na de crisis

Dus inspringen op een veranderende vraag? Met 3D-printen kun je in no-time onderdelen produceren. Of dat nu gelaatsmaskers, face-shields of deurhandles zijn. Maar zeker ook als je machines bouwt of producten maakt, die niét corona-gerelateerd zijn. We helpen je altijd slim om te springen met ontstane tekorten. Maar nog veel liever: denken met je mee hoe we dat risico in de toekomst weg kunnen nemen. Want ook na een crisis is 3D-printen een volwaardige productiemethode. Met een enorme berg voordelen.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?