3D Print shop

Wil je gebruik maken van een 3D print shop
om 3D modellen te laten printen in 3D?
Profiteer dan van de expertise van Parts on Demand.

3D Print shop

3D print shop nodig?

Als je op zoek bent naar een bedrijf om modellen in 3D te laten printen, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Parts on Demand staat voor je klaar als het om 3D printen online gaat. We maken 3D printen mogelijk voor iedereen in de zakelijke markt. We kunnen met een hoge snelheid en constante kwaliteit sterk concurreren met de traditionele productiemethoden. Onze 3D print shop kan zelfs in serieproductie printen, van 2 tot maar liefst 100.000 stuks. Maar we kunnen er ook voor zorgen dat jij de productie van jouw bedrijf kan optimaliseren met 3D geprinte mallen, kalibers en opnemers.

Wat dacht je van het uitprinten van machine onderdelen? Als 3D printservice bedrijf gebruiken we de meest professionele 3D printers van dit moment, de EOS P396. 3D printen op maat is daarom erg interessant, geen investering in een dure 3D printer en print materialen. Het is nu een kwestie van uploaden, bestellen en in no-time wordt het 3D model in onze 3D print shop geprint.

Wat is de prijs van 3D printen?

We berekenen de prijs op basis van boundingbox en dat is vanaf € 0,10 per cm3. Op dit moment hanteren we de laagste prijs in de markt en dat kunnen we doen dankzij het verzamel principe (ook wel nestling genoemd). Alle bestellingen die worden aangeleverd worden 7 werkdagen later bezorgd. Maar als je gebruik maakt van een 3D print bedrijf, dan heb je natuurlijk geen hoge onkosten.

Los van het feit dat je kennis en ervaring in huis moet hebben, zit je toch te kijken met de aanschaffen van een dure 3D printer. Maar wat dacht je van de materialen die je nodig hebt om te 3d printen? Dat is dan ook de reden dat online 3D printen zo populair begint te worden. De laatste jaren zijn er steeds meer 3D print specialisten bijgekomen. Maar als je kiest voor Parts on Demand, de 3D print shop in Utrecht, dan zit je zeker goed. Wij kunnen je adviseren en informeren op het gebied van 3D printen. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring als 3D print bedrijf en al duizenden 3D modellen uitgeprint en bezorgd.

3D bestand uploaden bij een 3D print shop

Het concept van onze 3D print shop werkt erg eenvoudig. Als je gebruik wilt 3D printen in Nederland, dan is het slechts een kwestie van uploaden, bestellen en wij gaan voor je aan de slag. Je kunt het 3D bestand op twee manieren naar ons doorsturen. De eerste optie is gewoon via per e-mail, de tweede optie is door gebruik te maken van ons prijsaanvraag formulier. Zo stuur je het bestand makkelijk door naar ons 3D print bureau. Wij proberen je zo snel mogelijk te voorzien van een passende prijsopgave voor jouw 3D print opdracht.

Let wel op: Wij 3D printen hoofdzakelijk voor bedrijven en niet voor particulieren. Als je specifieke wensen hebt voor de 3D print, stuur deze dan naar onze print shop door. Hoe meer informatie we hebben ontvangen, hoe specifieker we aan de slag kunnen met de 3D print. Mocht je vragen hebben over de betreffende bestelling, dan kun je ons altijd even bellen.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?