Machine onderdelen
3D-printen? Logisch.

Machinebouw en industrieel 3D-printen, er zijn zat slechtere combinaties. Ga maar na: complexe producten, binnen recordtijd in huis. Tegen een superscherpe prijs. Geen slecht uitgangspunt toch?

Echte machineonderdelen

3D-printen van échte machine onderdelen.

Dus jij denkt bij 3D-printing aan prototypes? Kunnen we je niet eens kwalijk nemen. Dat gebeurt namelijk al 30 jaar. Nou, ga maar even zitten en hou je goed vast: je kunt 3D-printen inmiddels prima toepassen in de grotemensenwereld, als échte productietechniek. Wij maken op dit moment – iedere week – duizenden behuizingen, geleiders, grippers, beugeltjes, tandwielen, klemmetjes, spacers, malletjes, houders, pompjes en kleppen. Echte machineonderdelen. Afijn. Je snapt waar we heen willen.

Slimmer ontwerpen.
Zonder meerprijs.

Goedkopere machines? Dat begint bij slimmer ontwerpen. Er voor zorgen dat je minder onderdelen nodig hebt. Lichter en efficiënter bouwen. 3D-printen is daarbij onmisbaar. Hoe complexer, hoe beter. We maken gewoon wat jíj nodig hebt. Niets meer, niets minder. En dat is onbetaalbaar voor slimme engineers.

Van pioniers,
voor marktleiders.

Wij van Parts On Demand zijn een stelletje vakidioten. Als we niet bezig zijn met het beter maken van jouw machineonderdelen, werken we hard aan het verbeteren van onze eigen processen. Daarom durven we wel te zeggen dat je gewoon 3D-printen hebt en 3D-printen Parts On Demand-style. Industriële kwaliteit van pioniers, voor marktleiders. Klaar voor échte toepassingen. Ook die van jou!

Heb je nog een brandende vraag?

Misschien wordt 3D-printen nog niet zo lang voor productie gebruikt als draaien, frezen of spuitgieten. Heb je als engineer nog niet echt een ‘feel’ met geprinte onderdelen. Weet je niet hoe 3D-geprinte producten zich houden in jouw machines. En dat begrijpen we!

Dus: heb je een 3D-printtoepassing op het oog? Wil je gewoon eens een 3D-geprint onderdeel in je machine monteren om het te proberen? Een onderdeel laten maken om te kijken of het inderdaad heel blijft? Neem dan eens contact op met Neil voor een gratis sample. Rondje van de zaak!