Workshops

Je bent nooit te oud om te leren…

3D-printen biedt kansen die we voorheen niet voor mogelijk hadden gehouden. En laten we eerlijk zijn. Als je je er niet in verdiept, hou je het waarschijnlijk nog steeds niet voor mogelijk. Daarom bieden wij jou onze dienstverlening. Knowledge as a Service. Want van 3D-ontwerpen en 3D-printen hebben wij kaas gegeten.

Herstellung von Serien aus komplexen Teilen

Workshop: 3D-print technieken

Datum: kom later terug!

Bij Parts on Demand zijn we fan van SLS printen, maar dit is natuurlijk niet de enige 3D-print techniek. Tijdens deze workshop vergelijken we verschillende technieken en bespreken we hoe je de juiste techniek kiest voor jouw product. Dit doen we niet alleen, maar met de hulp van specialisten op gebied van FDM en SLA printen.

Meldt je aan voor onze workshop foodgrade 3D-printen!

Workshop: Foodgrade 3D-printen

Datum: kom later terug!

3D-printen toepassen in de voedingsmiddelenindustrie, hoe doe je dat? In een energieke sessie kijken we naar de kansen én naar de risico’s. Hoe zit het bijvoorbeeld met voedselcontact certificering? Cleaning-in-place? Kleur en traceability?

Meldt je aan voor onze basis workshop 3d printen voor dummies

Workshop: 3D-printen voor dummies

Datum: kom later terug!

3D-printen. Je hebt er al zoveel over gehoord. Maar wat is het nou eigenlijk? En hoe werkt industrieel 3D-printen? Wat gebeurt er bij Parts on Demand? Tijdens deze workshops bespreken we de basis van het 3D-printen. Perfect als eerste kennismaking!

Meldt je aan voor onze workshop guidelines voor selective laser sintering!

Workshop: Design guidelines voor SLS printen

Datum: kom later terug!

Parts On Demand heeft een uitgebreid machinepark met high-end industriële 3D-printers. We gebruiken Selective Laser Sintering (SLS) omdat daarmee de hoogste efficiëntie en kwaliteit wordt behaald. Wil je meer weten over deze techniek en hoe je daarvoor je producten kunt optimaliseren? Dan is deze workshop iets voor jou!