3D printen in de buurt

Wil je een 3D bestand laten printen, dan kun je op zoek gaan naar een 3D print bedrijf bij jou in de buurt. Maar heb je wel eens nagedacht over online 3D printen?

3D printen in de buurt

3D printen bij jou in de buurt?

Wil je weten waar je kunt 3D printen in de buurt? In Nederland zijn inmiddels tientallen bedrijven waar je een model of object in 3D kunt laten printen. Ongetwijfeld zit er een 3D print bedrijf bij jou in de buurt. Maar wat dacht je van online 3D printen? Je profiteert van vele voordelen zoals:

Je hoeft de deur niet uit – Bij Parts on Demand kun je de gewenste 3D modellen of onderdelen uploaden en vervolgens krijg je van ons een offerte. Ga je akkoord met onze prijsopgave, dan printen wij de prints voor je uit en via een bezorgdienst worden deze op jouw gewenste locatie geleverd.

Geen 3D print specialist in de buurt – In sommige regio’s zitten soms geen bedrijven die gespecialiseerd zijn in 3D printen. Als je dan wilt 3D printen in de buurt, kun je helaas niet geholpen worden. Het kan ook zijn dat het 3D print bedrijf in jouw buurt niet goed is, dan zul je toch weer verder moeten zoeken naar een oplossing. Bij online 3D printen is de afstand onbelangrijk.

Niet gebonden aan openingstijden – Bij Parts on Demand kun je de bestanden uploaden en je hoeft de fysieke locatie niet te bezoeken. Want sommige 3D print bedrijven zijn beperkt open en me onze online 3D print service heb je daar geen last van.

Hoe werkt Parts on Demand?

Heb je een of meerdere 3D bestanden die je graag geprint wilt hebben? Dan kun je deze bestanden (meestal .STL bestanden) uploaden via onze portal. Vervolgens kun je uit de materialen kiezen, dat zijn PA11 Nylon, PA12, TPU en Carbon LW. Daarna kun je een van onze nabewerkingen kiezen om de onderdelen gladder te maken of te voorzien van een food-coating. Vind je dit lastig of ben je hier niet helemaal in thuis? Neem gerust contact met ons op en een van onze 3D print experts kijkt graag met je mee.

3D printen in de buurt van Utrecht?

Uiteraard kun je dan wel in onze fysieke locatie terecht, Parts on Demand is namelijk gevestigd in Utrecht. Heb je een uitdagende en zakelijke 3D print opdracht? Je bent van harte welkom, maar maak van tevoren wel even een afspraak. Tijdens de afspraak kunnen we eens kijken naar jouw gewenste 3D prints en de mogelijke nabewerkingen. 3D printen in de buurt van Utrecht? Kom gerust langs!

De voordelen van 3D printen online

Online 3D printen biedt tal van voordelen, ongeacht of je nu twee onderdelen nodig hebt of duizenden. Een volwaardige productietechniek met een hoge snelheid, dat is 3D printen. Hieronder een twee belangrijke voordelen om te kiezen voor 3D printen.

Een van de belangrijkste voordelen is dat er bij 3D printen nauwelijks opstartkosten zijn. Dat maakt het erg interessant wanneer er maar een paar onderdelen of mallen gemaakt moeten worden. Bij andere productietechnieken is het nagenoeg onbetaalbaar om slechts een paar onderdelen te laten maken.

Met onze zeer geavanceerde 3D printers is het mogelijk om verschillende onderdelen in een batch te printen. Voor elk los onderdeel heb je geen aparte machine meer nodig. Zo kun je veel sneller diverse onderdelen laten produceren.

3D printen in de buurt? Of toch online?

Onze 3D print specialisten staan graag voor je klaar, in heel Nederland en zelfs in Duitsland. Wil je een of meerdere onderdelen in 3D laten printen, je kunt altijd bij ons terecht met je vragen. Zou je willen weten welke materialen het meest geschikt zijn? Of ben je benieuwd naar de mogelijke nabewerkingen? We kijken graag met je mee, neem gerust contact op via onze chat of bel naar 085 – 444 42 00.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?