3D Printen in Assen

Parts on Demand is een professionele 3D-print service.
Werk of woon je in Assen en wil je online een 3D print bestellen?
Upload jouw STL-bestanden en je krijgt van ons een offerte.

3D printen in Assen

3D Printservice in Assen, eenvoudig en snel

Als je een 3D model of onderdeel wilt laten printen in de regio van Assen, dan zit je goed bij Parts on Demand. We zijn volledig gespecialiseerd in het printen van 3D onderdelen en modellen. Je hoeft geen dure 3D printer aan te schaffen, dankzij Parts on Demand kun je zonder dure 3D printer toch je gewenste 3D object laten printen. We hebben de materialen en expertise in huis om jou te helpen met je online 3D print.

Hoe kun je dan online je 3D print bestellen? Dat werkt vrij eenvoudig. Via de website van Parts on Demand kun je een .STL bestand uploaden. Naar aanleiding van dit bestand en de gewenste materialen (PA11 Nylon, PA12, TPU of Carbon LW) maken we een prijsopgave voor je. Je kunt ook makkelijk zien wat de meerprijs is voor de nabewerking zoals kleuren, shotpeenen of vapor polishing. Als we een akkoord van je ontvangen op de offerte, dan gaan wij aan de slag met het printen van het 3D bestand. Het maakt niet uit of je in het centrum van Assen woont of in een dorp in de buurt. Parts on Demand biedt de 3D printservice waardoor jouw 3D bestand snel op de gewenste locatie wordt bezorgd.

3D onderdelen laten printen en laten bezorgen in Assen

De naam Parts on Demand zegt het eigenlijk al, we printen 3D modellen en onderdelen ‘on demand’. Het 3D printen is in Assen de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige productietechniek. Niet alleen voor serieproductie of prototyping, maar ook voor productietools en machineonderdelen. Onderdelen in 3D printen heeft tal van voordelen, hierbij kun je denken aan:

  • Weinig tot geen opstartkosten, daarom is het ook erg interessant om enkele 3D objecten te laten printen. Een stuk voordeliger dan bij de andere productietechnieken
  • Er zijn geen specifieke machines meer nodig voor het produceren van de producten, zo kun je meerdere modellen en onderdelen tegelijkertijd in 3D laten printen.
  • Het 3D printen van complexe onderdelen, hierdoor ben je veel vrijer in de ontwerpen die je maakt. Producten kunnen lichter, slimmer en efficiënter gemaakt worden zonder extra kosten.

Een ander belangrijk voordeel bij online 3D printen is dat je geen fysieke voorraad meer nodig hebt met onderdelen. Als je snel een specifiek onderdeel nodig hebt, dan wordt deze gewoon in 3D uitgeprint. Een magazijn met reserveonderdelen is niet meer essentieel.

Wat kost 3D printen in Assen? Bereken de kosten

Als je wilt weten wat het kost om een 3D print te laten maken in Assen, dan kun je online een offerte aanvragen bij Parts on Demand. Het is nagenoeg onmogelijk om een vaste prijs te geven voor 3D printen. Want je zit te kijken met het volume van de 3D print, het gewenste aantal onderdelen, het materiaal en de levertijd. Allemaal factoren die invloed hebben op de kosten van een online 3D print. Er zijn zelfs diverse mogelijkheden op het gebied van nabewerking, ook deze hebben invloed op de 3D print kosten. Maak daarom gebruik van het offerte formulier om snel te achterhalen wat de kosten zijn voor jouw 3D print opdracht.

Jouw 3D print opdracht wordt snel bezorgd in Assen

Naast alle kennis en mogelijkheden profiteer je bij Parts on Demand van een snelle verzending naar Assen. Dankzij onze selectie met zeer geavanceerde 3D printers kunnen we snel aan de slag met jouw 3D print opdracht. 3D printen in Assen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Heb je haast en wil je jouw 3D prints zo snel mogelijk ontvangen, dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een spoedbestelling (binnen 3-4 werkdagen). Tegen een meerprijs zorgen we ervoor dat je de 3D onderdelen sneller in huis hebt dan met de standaard verzending, deze is 7 werkdagen.

Als je vragen hebt over het online 3D printen, of vind je het fijn dat een specialist even meekijkt? Geen probleem, dat doen we graag. We ontdekken elke dag nieuwe toepassingen en oplossingen op het gebied van 3D printen. Informatie die we graag met je delen om ervoor te zorgen dat je jouw 3D prints snel in huis haalt. Neem contact met ons op via 085 – 444 42 00 of stuur een mailtje met jouw vragen naar info@partsondemand.eu.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?