Professionele 3D printers

Parts on Demand werkt al jaren met de meest professionele 3D printers op de markt, de EOS P396.

Professionele 3D printer

Professionele 3D printers bij Parts on Demand

Bent je op zoek naar een professioneel 3D-printservicebureau om uw 3D-prints te realiseren? Parts on Demand in Utrecht biedt deze mogelijkheid en heeft veel voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte onderdelen, prototypes of andere objecten. Wij zijn er om je te helpen en bieden een breed scala aan 3D-print materialen, waaronder PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU Rubber-Like.

Bij Parts on Demand maken we gebruik van de meest professionele 3D-printers op de markt, namelijk de EOS P396. Hierdoor kunnen we zelfs seriematig onderdelen in 3D laten printen, van 2 tot maar liefst 100.000 stuks. Daarnaast kunnen we je helpen bij het optimaliseren van uw productieproces door middel van 3D-geprinte mallen, kalibers en opnemers.

De voordelen van professioneel 3D printen

Op professioneel niveau biedt 3D-printen toepassingen die traditionele productiemethoden niet kunnen evenaren. Door het gebruik van een professionele 3D-printer is het mogelijk om snel en efficiënt te produceren, waarmee wij onze naam waarmaken. Bovendien hoef je als klant geen voorraad aan te houden, omdat wij direct op aanvraag kunnen leveren, waardoor je kosten kunt besparen.

De materialen die we gebruiken voor 3D-printen zijn vaak sterker dan de kunststoffen die bij traditionele productiemethoden worden gebruikt. In feite zijn ze zo sterk dat ze soms zelfs metalen kunnen vervangen. Bovendien kan de 3D print opdracht die we laten printen eenvoudig nabewerkt worden, zodat je een product ontvangt dat volledig aan jouw specifieke wensen voldoet.

Wat kost 3D printen met een professionele 3D printer?

We hanteren een prijs vanaf €0,10 per cm3 op basis van boundingbox. Met ons verzamelprincipe (ook wel nestling genoemd) kunnen we de laagste prijs in de markt bieden. Wanneer je gebruik maakt van ons 3D-printservice bedrijf, worden alle bestellingen binnen 7 werkdagen na aanlevering geprint en bezorgd. Dit bespaart je aanzienlijke kosten, zoals de aanschaf van een dure professionele 3D-printer en de benodigde printmaterialen, naast de kennis en ervaring die vereist zijn.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat 3D-printservices de laatste jaren steeds populairder worden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare 3D print specialist, dan kun je met Parts on Demand niet fout gaan. Met meer dan 7,5 jaar ervaring staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden over materialen, nabewerkingen en andere mogelijkheden. Aarzel dus niet om contact op te nemen met Parts on Demand.

Online 3D printen, wat is onze werkwijze?

Om te beginnen met jouw 3D print opdracht hebben we een aantal zaken van jou nodig. Ten eerste is het cruciaal dat je het 3D-bestand naar ons verzendt of uploadt. Daarnaast dien je het gewenste 3D-printmateriaal te selecteren en de opties voor nabewerking te kiezen. Het is ook essentieel dat je akkoord gaat met de 3D print offerte die we naar je versturen.

Als alles in orde is, gaan we aan de slag met jouw opdracht. Je kunt aangeven of je de onderdelen van de 3D-printopdracht snel wilt ontvangen. Bij een spoedbestelling heb je de onderdelen binnen 4 werkdagen in huis. Als je meer tijd hebt, kun je kiezen voor de standaard verzending en ontvang je de 3D-print op maat binnen 7 werkdagen van ons. Als je moeite hebt met het maken van keuzes en liever wilt dat een van onze experts meekijkt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze chat of bel ons op 085-4444200. Wij helpen je graag!

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?