Automatisering en end-of-armtooling

Dus jij zoekt de cutting-edge in je productielijn of automatisering? Dat treft. Wij zorgen voor end-of-armtooling die top of the bill is. In eenvoud, functionaliteit en efficiëntie.

Geïntegreerd en flexibel: superslim.

Onze geïntegreerde productiemethodes in 3D-printen maken het mogelijk om verschillende technieken te integreren. En ook nog eens met een enorme flexibiliteit. Ineens blijken dingen mogelijk die science fiction leken. Daar houden wij van. Maar dan in het echt.

Ook dat kan
met 3D-printen

Ook op het gebied van end-of-armtooling blijven we verrassen met verrassende constructies. Voorbeelden? We produceren en ontwikkelen grippers en vacuumtools die lichter, sneller en beter werken. We zorgen ervoor dat pick-and-place robots meer producten per uur afhandelen. Niet alleen omdat het kan, maar ook omdat we er blij van worden. Jij toch ook?

Toe aan de
volgende stap?

Doe eens wild en verhoog de capaciteit van je productielijn door de bottlenecks te vervangen door 3D-geprinte onderdelen. De toekomst is ineens een stuk dichterbij. Of misschien is ie er al.

Heb je nog een brandende vraag?

Misschien wordt 3D-printen nog niet zo lang voor productie gebruikt als draaien, frezen of spuitgieten. Heb je als engineer nog niet echt een ‘feel’ met geprinte onderdelen. Weet je niet hoe 3D-geprinte producten zich houden in jouw machines. En dat begrijpen we!

Dus: heb je een 3D-printtoepassing op het oog? Wil je gewoon eens een 3D-geprint onderdeel in je machine monteren om het te proberen? Een onderdeel laten maken om te kijken of het inderdaad heel blijft? Neem dan eens contact op met Neil voor een gratis sample. Rondje van de zaak!