Waar kun je 3D printen?

Waar kun je 3D printen? Bij Parts on Demand, marktleider in online 3D printen in Nederland.

Waar kun je 3D printen?

Waar kun je onderdelen in 3D laten printen?

Je kunt 3D printen bij Parts on Demand, we zijn gespecialiseerd in industrieel 3D printen voor bedrijven. Dus als je gebruik wilt maken van een online 3D print service, kies dan voor ons en profiteer van onze expertise. Als je kiest voor een online 3D printservice krijg je niet te maken met hoge (opstart)kosten. De kosten voor het maken van een 3D print lijken in eerste instantie aan de hoge kant. Maar je hoeft niet te investeren in een dure 3D printer en je zit niet te kijken met de onkosten voor het 3D print filament.

Daarnaast profiteer je ook nog eens van onze expertise, dus geen (kostbare) beginnersfoutjes wanneer we aan de slag gaan met jouw 3D print opdracht. Bij Parts on Demand is het mogelijk om onderdelen in grote aantallen in 3D te laten printen. Je hebt ook de keuze uit verschillende 3D print materialen, zoals PA11 Nylon, PA12, TPU en Carbon LW.

Hoe werkt Parts on Demand?

Het concept van Parts on Demand bestaat uit drie stappen, namelijk het uploaden van het 3D model, het printen en de verzending van de order. Allereerst is het handig dat je een 3D bestand hebt van jouw onderdeel of model. Dit bestand kun je naar ons versturen via het webformulier of uploaden in onze portal. Wanneer we het 3D bestand hebben ontvangen, krijg je van ons een prijsopgave voor de 3D print. Krijgen we een akkoord op de prijsopgave, dan gaan wij aan de slag met het 3d laten printen van de onderdelen.

Als de 3D prints klaar zijn, dan sturen we deze naar je op. Je hoeft niet naar onze 3D print shop te komen, alles wordt online afgehandeld. Als je de bestanden binnen een zeer korte tijd nodig hebt, dan kun je kiezen voor een snellere verzending dan de standaard verzending. Maar daar betaal je wel een kleine meerprijs voor. Waar kun je online 3D printen? Bij Parts on Demand!

Voordelen van online 3D printen

Online 3D printen heeft tal van voordelen, we hebben deze voordelen nog even voor je op een rijtje gezet:

  1. Geen investering nodig
    Als je zelf een 3D printer wilt kopen, dan is dat een behoorlijke investering. Daarnaast zit je nog te kijken met de onkosten voor de 3D print materialen. Als je een 3D print laat maken door Parts on Demand, dan gebruiken we de beste 3D printers van moment en kwalitatief hoogwaardige 3D print materialen zoals PA11 Nylon, PA12, TPU of Carbon LW. Zeker als je eenmalig een 3D print nodig hebt, is het niet rendabel om de hardware en 3D print materialen zelf aan te schaffen.
  2. Profiteer van onze 3D print expertise
    Inmiddels zijn we de marktleider op het gebied van 3D printen in Nederland. Als 3D print specialist weten we wat we doen en dat doen we al jarenlang. Geen beginnersfoutjes en we kunnen je voorzien van passend advies voor het materiaalgebruik en de nabewerkingen. Ook als er zaken niet in orde zijn bij het 3D bestand kunnen we dit tijdig aangeven.
  3. De snelheid van het printen
    Doordat we beschikken over meerdere kwalitatief hoogwaardige 3D printers en nesting (ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk onderdelen in een print passen) specialisten, kunnen we grotere 3D print bestellingen snel afwerken. Als je op korte termijn veel onderdelen in 3D geprint moet hebben is Parts on Demand dé specialist.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?