Waar kun je 3D printen?

Waar kun je 3D printen? Bij Parts on Demand, marktleider in online 3D printen in Nederland.

Waar kun je 3D printen?

Waar kun je modellen en onderdelen in 3D laten printen?

Bij Parts on Demand kun je terecht voor het 3D printen van onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in industrieel 3D printen voor bedrijven. Wil je gebruikmaken van een online 3D printservice? Kies dan voor ons en profiteer van onze jarenlange expertise. Met onze online 3D printservice vermijd je hoge opstartkosten. Hoewel de kosten voor het maken van een 3D print in eerste instantie hoog lijken, hoef je niet te investeren in een dure 3D printer of te betalen voor 3D print filament.

Bij Parts on Demand profiteer je ook van onze expertise, waardoor kostbare beginnersfouten worden voorkomen. Wij kunnen onderdelen in grote aantallen 3D printen en bieden een ruime keuze aan materialen. Je kunt kiezen uit verschillende hoogwaardige 3D printmaterialen zoals PA12 Blue MD, PA11GF Black, PA11 Nylon, PA12 (PA2200), TPU en Carbon LW. Deze diverse materialen bieden unieke voordelen voor jouw specifieke toepassingen, zodat je altijd de beste kwaliteit en prestaties krijgt voor je 3D printopdracht.

De werkwijze van op bestelling 3D printen bij Parts on Demand

Het proces van 3D printen bij Parts on Demand begint met het uploaden van je 3D model. Zorg ervoor dat je een 3D bestand hebt van jouw onderdeel of model, bij voorkeur in .STEP formaat, maar .STL bestanden zijn ook welkom. Dit bestand kun je eenvoudig naar ons versturen via het webformulier of uploaden in onze portal. Zodra we het 3D bestand hebben ontvangen, krijg je van ons een prijsopgave voor de 3D print. Na jouw akkoord op de prijsopgave gaan wij direct aan de slag.

Het printen van de onderdelen wordt uitgevoerd met onze geavanceerde SLS 3D printers. Deze technologie zorgt voor een snelle en nauwkeurige productie van je onderdelen. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we zelfs de meest complexe modellen met hoge precisie realiseren. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op hoogwaardige resultaten die aan jouw verwachtingen voldoen.

Zodra de 3D prints klaar zijn, sturen we deze naar je op. Je hoeft niet naar onze 3D print shop te komen; alles wordt online afgehandeld voor jouw gemak. Als je de onderdelen snel nodig hebt, kun je kiezen voor een snellere verzending tegen een kleine meerprijs. Onze standaard verzending is echter al snel en betrouwbaar. Parts on Demand biedt een efficiënte, betrouwbare en volledig online service voor al jouw 3D printopdrachten.

Wat kost 3D printen bij een professioneel en ervaren 3D print bedrijf?

Wil je weten wat het 3D printen van je onderdeel kost? Bij Parts on Demand bieden we een transparant en eenvoudig kostenberekeningsproces. Met behulp van onze handige online calculator kun je snel en gemakkelijk de prijs berekenen voor het laten printen van je onderdelen in 3D. Je hoeft alleen je 3D bestand – bij voorkeur in .STEP formaat, maar .STL bestanden zijn ook welkom – te uploaden, en de calculator geeft je direct een prijsopgave.

De calculator biedt niet alleen inzicht in de basisprintkosten, maar ook in de meerprijzen voor diverse nabewerkingen. Of je nu geïnteresseerd bent in het kleuren van de onderdelen, shotpeening voor een gladdere afwerking, een specifieke food-coating, of het toevoegen van tappen en inserts, onze calculator geeft je een duidelijk overzicht van de totale kosten.

De voordelen van een online 3D print specialist

Online 3D printen biedt tal van voordelen, vooral als je kiest voor een ervaren en betrouwbare partner zoals Parts on Demand. Of je nu eenmalig een onderdeel nodig hebt of regelmatig grote hoeveelheden moet laten printen, onze diensten zijn ontworpen om je tijd, geld en moeite te besparen. Hier zetten we de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Geen investering nodig in dure apparatuur en materialen
Het aanschaffen van een 3D printer is een aanzienlijke investering, en daar komen nog de kosten van 3D printmaterialen bij. Wanneer je kiest voor 3D printen bij Parts on Demand, maak je gebruik van de beste 3D printers van dit moment en kwalitatief hoogwaardige materialen zoals PA12 Blue MD, PA11GF Black, PA11 Nylon, PA12, TPU, en Carbon LW. Zeker voor eenmalige of sporadische 3D prints is het veel kostenefficiënter om onze diensten te gebruiken in plaats van zelf hardware en materialen aan te schaffen.

Profiteer van jarenlange 3D print expertise en ervaring
Als marktleider op het gebied van 3D printen in Nederland, beschikken wij over uitgebreide ervaring en kennis. Onze jarenlange expertise zorgt ervoor dat we geen beginnersfouten maken en jou van passend advies kunnen voorzien over materiaalgebruik en nabewerkingen. Mochten er problemen zijn met je 3D bestand, dan kunnen wij dit tijdig signaleren en corrigeren.

Snelle en efficiënte productie van grote bestellingen
Dankzij ons uitgebreide arsenaal aan hoogwaardige 3D printers en onze nesting specialisten, kunnen we grote 3D printbestellingen snel en efficiënt afwerken. Heb je op korte termijn veel onderdelen nodig? Parts on Demand is dé specialist voor snelle en betrouwbare levering van je 3D printopdrachten.

Kies voor Parts on Demand en profiteer van de vele voordelen van online 3D printen. Met onze ervaring, hoogwaardige apparatuur en materialen, en een toewijding aan klanttevredenheid, zorgen we ervoor dat je altijd het beste resultaat krijgt. Ontdek vandaag nog hoe gemakkelijk en voordelig het kan zijn om jouw 3D printopdrachten door Parts on Demand te laten uitvoeren.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?