3D Printen Nederland

Op zoek naar een Nederlandse specialist
op het gebied van 3D printen? Stop maar met zoeken,
Parts on Demand helpt je graag op weg.

3D Printen in Nederland

3D print service in Nederland

Als je een 3D model wilt laten printen in Nederland, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Je zit goed bij Parts on Demand. Wij kunnen jouw 3D modellen en 3D onderdelen printen. Niet alleen in kleine, maar ook in grote aantallen. Als 3D print specialist in Nederland zorgen wij ervoor dat je zonder dure 3D printer toch een gewenst 3D model kunt laten maken. In onze 3D print shop maken we gebruik van de allerbeste 3D printers die er zijn, namelijk de EOS P396. Wanneer je kiest voor Parts on Demand, dan weet je dat jouw 3D model wordt geprint met een uitstekende 3D printer. Hoe wij werken als 3D printservice bedrijf? Het is een kwestie van uploaden, bestellen en laten bezorgen. Wanneer je een 3D print bij ons wilt laten 3D printen, dan zorgen wij ervoor dat deze in 7 werkdagen in Nederland en België wordt afgeleverd.

Wat kost 3D printen in Nederland?

De prijs om 3D te printen is vanaf € 0,10 per cm3. Deze prijs wordt berekend op basis van boundingbox en we durven gerust te melden dat we momenteel de laagste prijs hanteren in Nederland. Dit tarief kunnen we gebruiken omdat we gebruik maken van nestling (oftewel, het verzamel principe). Zit je te overwegen om toch zelf te gaan 3D printen, houdt dan rekening mee met een flinke investering voor een 3D printer. Maar wat dacht je van de filamenten die je nodig hebt? Ben je bekend met de mogelijke nabewerkingen? Beschik je zelf over de knowhow en ervaring op het gebied van 3D printen? Zo niet, maak dan gewoon gebruik van onze 3D print service in Nederland, dat scheelt een hoop gedoe.

Let wel op: Wij printen alleen voor de zakelijke markt, dus als je hobbymatig een 3D printje wilt laten maken, dan kunnen we je in de meeste gevallen niet verder helpen. Als je vragen hebt over 3D printen, de materialen of de nabewerking? Laat het ons gerust weten, onze 3D print specialisten helpen je graag.

3D printen in Nederland

Wij printen 3D modellen en 3D onderdelen op aanvraag in Nederland. Vandaar ook onze naam: Parts on Demand. De afgelopen jaren is het 3D printen ontwikkeld tot een volwaardige productietechniek. Niet alleen voor de serieproductie, maar ook voor productie tools en machine onderdelen. Als je 3D prints of onderdelen nodig hebt in Nederland, dan kunnen deze sneller dan ooit tevoren gemaakt worden. Zo heb je geen voorraad met (reserve) onderdelen meer nodig. Wanneer de onderdelen of modellen nodig zijn, kun je gemakkelijk een 3D print bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze onderdelen in 3D geprint worden in Nederland.

Hoe kun je een model in 3D laten printen? Dat is erg eenvoudig: je kunt het 3D model uploaden. Meestal is dat een .STL of .CAD bestand. Kies dan voor de gewenste opties en je kunt direct inzien wat de kosten zijn voor het 3D printen. Als je akkoord gaat met onze prijsopgave, dan gaan wij snel aan de slag met het 3D printen online van de gewenste onderdelen in Nederland.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?