3D Print bestellen

Wil je graag een 3D print bestellen en
ben je daarvoor op zoek naar een 3D print bedrijf?
Profiteer dan van de expertise van Parts on Demand.

3D print bestellen

Online een 3D print bestellen

Wil je graag een 3D print bestellen en ben je daarvoor op zoek naar een 3D print bedrijf? Goed nieuws: Je hoeft niet meer verder te zoeken, Parts on Demand is de 3D print specialist die je zoekt. Als je in het bezit bent van een STL-bestand kun je al snel een 3D print bestellen. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Je stuurt jouw 3D model per e-mail of via het webformulier naar ons door en wij printen het voor je uit. We pakken het netjes in en zorgen ervoor dat het middels een pakketdienst bij je wordt bezorgd.

Je kunt kiezen uit verschillende materialen, we printen hoofdzakelijk met PA11 Nylon, PA12, TPU en Carbon LW. Weet je niet goed welk materiaal voor jouw 3D print bestelling het meest geschikt is? Neem dan even contact op met een van onze 3D print specialisten (via 085 – 444 42 00). We kijken graag even met je mee zodat alles naar wens verloopt.

De voordelen van een 3D print service bedrijf

Het belangrijkste voordeel van een 3D print bedrijf is dat je zelf geen dure 3D printer aan hoeft te schaffen. Sterker nog: De printers die Parts on Demand gebruikt zijn bijna onbetaalbaar en van uitstekende kwaliteit. Als je een 3D print bestellen wilt via Parts on Demand, dan weet je in elk geval zeker dat er uitstekende 3D printers in onze 3D print shop gebruikt worden.

Een ander belangrijk voordeel is natuurlijk onze expertise. We zijn jarenlang gespecialiseerd in 3D printen en weten alles over de mogelijkheden, materialen en nabewerkingen. Dus als wij een kans, kostenbesparing of verbetering zien voor jouw 3D print bestelling, dan geven we dat zeker aan. De kans op fouten wordt bij Parts on Demand geminimaliseerd.

De snelheid is ook een belangrijk voordeel, met 3D printen kun je binnen zeer korte tijd de gewenste onderdelen in huis halen. Met andere productietechnieken duurt het even voordat de machine correct is ingesteld. Bij industrieel 3D printen hoef je daar niet naar te kijken. Het is zelfs mogelijk om meerdere 3D objecten binnen dezelfde batch in 3D te printen.

Op welke manier kun je een 3D print bestellen?

Het concept van Parts on Demand werkt vrij eenvoudig. Je upload jouw 3D bestand, je ontvangt van ons een offerte en bij akkoord gaan we met jouw opdracht aan de slag. Als het 3D bestand hebt geüpload kun je nog kiezen uit de volgende materialen: PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU Rubber-like. Ben je hier niet helemaal in thuis? Neem dan gerust even contact met ons op zodat een specialist met je mee kan kijken.

Wanneer de 3D print offerte akkoord is gaan we voor je aan de slag. Er zijn twee opties op het gebied van de snelheid. Zo kun je kiezen voor een spoedbestelling, dan heb je de 3D geprinte onderdelen binnen 3 a 4 werkdagen in huis. Heeft jouw 3D bestelling geen haast? Kies dan voor de standaard verzending, dan heb je de 3D prints in ongeveer 7 werkdagen in huis.

Ben je overtuigd en wil je snel jouw 3D bestanden uploaden? Ga dan naar offerte en bestellen.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?