Medische producten

Parts On Demand is gecertificeerd volgens ISO 13485: we leveren producten die geschikt zijn voor Medical Devices die gebruikt worden in de behandelomgeving. Geen lange levertijden maar korte lijntjes.

3D print shop

Van fouten krijgen we jeuk.

Volledige tracebility, monitoring en validatie is onderdeel van ons DNA. Al onze procedures en processen zijn ingericht om fouten tot nul te reduceren. En natuurlijk werken we met gecertificeerde, biocompatibele materialen. Zodat jij erop kunt vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt.

Altijd en van dichtbij!

Slimme dingen,
daar worden we blij van.

We denken graag met je mee om het ontwerp van (onderdelen van) jouw medische apparatuur nét ietsje slimmer te maken. Daardoor kun jij het nog efficiënter inzetten. Of het nu gaat om halffabricaten voor speciaalmachines, of verbruiksvoorwerpen in de verzorging.

Out-of-the-box en een frisse blik.

Wat je van
dichtbij haalt is fijner

Snelle en flexibele productie, korte lijntjes, dichtbij huis. Wat je nu nodig hebt, kun je morgen in huis hebben. Onze productiecapaciteit is echt mega, mét gegarandeerde kwaliteit, want gecertificeerd, weet je nog? We weten dat je het voor minder niet doet.

Wij ook niet.

Heb je nog een brandende vraag?

Misschien wordt 3D-printen nog niet zo lang voor productie gebruikt als draaien, frezen of spuitgieten. Heb je als engineer nog niet echt een ‘feel’ met geprinte onderdelen. Weet je niet hoe 3D-geprinte producten zich houden in jouw machines. En dat begrijpen we!

Dus: heb je een 3D-printtoepassing op het oog? Wil je gewoon eens een 3D-geprint onderdeel in je machine monteren om het te proberen? Een onderdeel laten maken om te kijken of het inderdaad heel blijft? Neem dan eens contact op met Neil voor een gratis sample. Rondje van de zaak!