3D Printen online

Wil je gebruik maken van een online 3D print service? Kies dan voor Parts on Demand en maak gebruik van onze expertise.

3D Printen online

3D print online bestellen

Ben je op zoek naar een 3D printservice bureau waar je online een 3D print kunt laten maken? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, Parts on Demand maakt online 3D printen mogelijk voor de zakelijke markt. Het is zelfs mogelijk om 3D prints of 3D onderdelen in extreem grote aantallen te laten 3D printen. De meeste online 3D prints worden gemaakt met Nylon PA2200 (in witte poedervorm) en in SLS Nylon PA2200. Online 3D printen is een perfecte oplossing, het maakt niet uit wat je uitgeprint wilt hebben. Het is mogelijk in verschillende materialen. We kunnen tegenwoordig de meest gangbare 3D bestandsformaten uitprinten. Het concept van Parts on Demand werkt erg eenvoudig. Het is een kwestie van uploaden, bestellen en de online 3D print wordt binnen enkele werkdagen bij jouw bedrijf afgeleverd.

3D printen online, wat kost dat?

De prijs voor een online 3D print wordt berekend op basis van boundingbox. We hanteren momenteel de laagste prijs in de markt, vanaf € 0,10 per cm3. Alle bestellingen voor online 3D prints worden 7 werkdagen later bezorgd. Als je aan de slag wilt gaan met een online 3D print, dan is het belangrijk om te weten dat we alleen (zakelijke) aanvragen in behandeling nemen van minimaal € 110,-. Als je een specifiekere indicatie wilt krijgen van de kosten, dan kun je het 3D bestand uploaden om de prijs te berekenen. Het is zelfs mogelijk om meerdere 3D bestanden online te laten 3D printen, dat kan ook kostenbesparend werken. Tevens werken wij altijd met de meest professionele 3D printers (de EOS P396). Met deze 3D printers heb je altijd een uitstekend resultaat. Ben je overtuigd en wil je snel een 3D print online bestellen? Upload dan jouw 3D bestand voor een passende prijsopgave.

3D printen bij Parts on Demand

Als je snel een 3D object wilt laten printen door Parts on Demand, dan zijn er verschillende voordelen waar je van kunt profiteren. Zo is een investering niet noodzakelijk, hiermee bedoelen we de aanschaf van een dure 3D printer en de bijbehorende filamenten. Zo’n investering is vaak een groot probleem. Dat is ook de reden dat er de afgelopen jaren diverse 3D print bedrijven zijn opgestart. Daarnaast heb je geen kennis nodig van het 3D printen, want daar zijn wij volledig in gespecialiseerd. Als je wilt dat wij een model in 3D laten printen, dan is vrijwel alles mogelijk. Heb je slechts een paar prototypes nodig of wil je periodiek nieuwe onderdelen in 3D laten printen. Er zijn mogelijkheden genoeg en als je vragen hebt over online 3D printen, neem dan gerust contact met ons op. Inmiddels zijn we al jarenlang actief in de wereld van het 3D printen.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?