3D Printen online

Wil je gebruik maken van een professionele 3D print service? Kies dan voor Parts on Demand, de specialist in 3D printen online.

3D Printen online

Een 3D print online bestellen? Kies voor Parts on Demand

Ben je op zoek naar een 3D print service bureau waar je eenvoudig online kunt 3D printen? Zoek niet verder. Parts on Demand is al 10 jaar gespecialiseerd in het 3D printen van onderdelen en objecten voor de zakelijke markt. Onze ervaring en expertise maken ons dé partner voor al jouw 3D printbehoeften.

Bij Parts on Demand kun je modellen en onderdelen in grote aantallen laten printen, met keuze uit diverse hoogwaardige 3D print materialen. Ons assortiment omvat onder andere PA12 Blue MD, PA11GF Black, PA11 Nylon, Nylon PA2200 (in witte poedervorm) en SLS Nylon PA2200. Daarnaast bieden we ook de materialen Carbon LW en TPU Rubber-like, die veelvuldig worden gebruikt vanwege hun unieke eigenschappen.

Onze geavanceerde technologieën en brede materiaalselectie zorgen ervoor dat we aan de meest uiteenlopende eisen en specificaties kunnen voldoen. Of je nu op zoek bent naar stijfheid, flexibiliteit, duurzaamheid of specifieke nabewerkingsopties, Parts on Demand biedt altijd een passende oplossing. Upload eenvoudig je bestand, plaats je bestelling, en wij zorgen voor een snelle en kwalitatieve levering van jouw 3D prints. Met een decennium aan ervaring in online 3D printen, staan wij klaar om jouw projecten tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen in al je 3D print projecten.

Ontdek de veelzijdige nabewerkingsopties voor jouw 3D print

Er zijn tal van nabewerkingsopties beschikbaar bij Parts on Demand, zodat je 3D prints precies aan je wensen voldoen. Je kunt ervoor kiezen om je 3D prints te kleuren, wat niet alleen het uiterlijk verbetert, maar ook helpt bij het identificeren van onderdelen. Shotpeenen is een andere populaire optie, waarbij de onderdelen gladder worden gemaakt en een mooie glans krijgen, wat de algehele uitstraling en functionaliteit verbetert.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een food-coating aan te brengen, wat ideaal is voor onderdelen die in contact komen met voedsel. Dit zorgt voor een veilige en hygiënische afwerking. Voor extra functionaliteit kunnen we de 3D prints ook voorzien van tappen en inserts, waardoor de onderdelen direct klaar zijn voor gebruik in je projecten. Houd wel rekening met een eventuele extra levertijd afhankelijk van de gekozen 3D print materialen en nabewerkingen. Elk materiaal en elke nabewerking heeft zijn eigen specifieke doorlooptijd, dus plan je projecten goed.

Wat kost 3D printen online? Bereken zelf de onkosten

Bij Parts on Demand wordt de prijs voor een online 3D print berekend op basis van de boundingbox, wat zorgt voor transparantie en eerlijkheid in de kosten. Wij richten ons uitsluitend op de zakelijke markt en nemen geen particuliere aanvragen in behandeling. Voor een prijsindicatie kun je eenvoudig je 3D bestand uploaden, waarna wij een passende prijsopgave verstrekken. Het is ook mogelijk om meerdere 3D bestanden tegelijk te laten printen, wat vaak kostenbesparend werkt.

Onze 3D print service biedt snelle levering, waarbij bestellingen doorgaans binnen 7 werkdagen worden bezorgd. Parts on Demand werkt met de meest professionele 3D printers, zoals de EOS P396, waardoor we altijd een uitstekend resultaat kunnen garanderen. Ben je overtuigd en wil je snel een 3D print laten maken? Upload jouw 3D bestanden en wij zorgen voor een hoogwaardige en efficiënte uitvoering van je opdracht.

De voordelen van 3D printen online bij Parts on Demand

Wil je snel een 3D object of onderdeel laten printen door Parts on Demand? Onze service biedt diverse voordelen waar je zeker van zult profiteren. Het belangrijkste voordeel is dat je zelf niet hoeft te investeren in dure 3D printers. Bovendien vermijd je de hoge kosten voor 3D printmaterialen, wat een aanzienlijke besparing kan opleveren. Deze voordelen zijn mede de reden dat er de afgelopen jaren diverse 3D print bedrijven zijn opgestart.

Parts on Demand is gespecialiseerd in het printen van onderdelen en objecten. Met onze uitgebreide kennis en expertise kunnen wij snel en efficiënt aan de slag gaan met jouw project. We staan klaar om je te adviseren over materiaalgebruik en nabewerkingsopties, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw specifieke behoeften. Als je wilt dat een van onze 3D print specialisten even meekijkt, dan kun je altijd telefonisch contact opnemen.

Heb je vragen over online 3D printen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 085 – 444 42 00 of stuur ons een e-mail. Wij helpen je graag verder met al je 3D print projecten.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?