3D Printen online

Wil je gebruik maken van een professionele 3D print service? Kies dan voor Parts on Demand, de specialist in 3D printen online.

3D Printen online

Een 3D print online bestellen?

Ben je op zoek naar een 3D printservice bureau waar je online een 3D print kunt laten maken? Goed nieuws: Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Parts on Demand maakt 3D printen online mogelijk voor de zakelijke markt. Je kunt 3D modellen of onderdelen in grote aantallen in 3D laten printen. De meeste online 3D prints worden gemaakt met PA11 Nylon, Nylon PA2200 (in witte poedervorm) en in SLS Nylon PA 2200.

Online 3D printen is een perfecte oplossing, het maakt niet uit wat je in 3D uitgeprint wilt hebben. Het is mogelijk om te printen in verschillende 3D print materialen. Met de meest gangbare bestandsformaten (.STL bestanden) gaan we voor je aan de slag. Onze 3D printservice werkt erg eenvoudig, het is een kwestie van uploaden, bestellen en thuis laten bezorgen. Binnen enkele werkdagen heb je jouw gewenste 3D onderdelen in huis of op kantoor.

Wat kost 3D printen online?

De prijs voor een online 3D print wordt berekend op basis van boundingbox. We hanteren momenteel de laagste prijs in de markt, vanaf € 0,10 per cm3. Wil je een 3D print bestellen? Dan wordt de order 7 werkdagen later bezorgd.

Als je aan de slag wilt gaan met een online 3D print, dan is het belangrijk om te weten dat we alleen (zakelijke) aanvragen in behandeling nemen van minimaal € 110,-. Als je een specifiekere indicatie wilt krijgen van de kosten, dan kun je het 3D bestand uploaden om de prijs te berekenen. Het is zelfs mogelijk om meerdere 3D bestanden online te laten 3D printen, dat kan ook kostenbesparend werken.

Bij Parts on Demand werken we als 3D print bedrijf altijd met de meest professionele 3D printers (de EOS P396). Dankzij deze industriële 3D printers heb je altijd een uitstekend resultaat. Ben je overtuigd en wil je snel een 3D print laten maken? Upload jouw 3D bestanden voor een passende prijsopgave.

De voordelen van 3D printen online bij Parts on Demand

Wil je snel een 3D object of onderdeel laten printen door Parts on Demand? Dan is er een aantal voordelen waar je zeker van kunt profiteren. Het belangrijkste voordeel is dat je zelf niet hoeft te investeren in een dure 3D printer. Daarnaast zit je ook nog eens te kijken naar de hoge kosten voor de 3D print materialen. Dat is precies de reden dat er de afgelopen jaren diverse 3D print bedrijven zijn opgestart.

Onderdelen 3D printen, daarin is Parts on Demand gespecialiseerd. We beschikken over de kennis en knowhow en kunnen daardoor snel en efficiënt aan de slag. Ook als je iets wilt weten over het materiaalgebruik of de nabewerkingen, we leggen het je graag uit. Zijn er vragen over 3D printen online? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Bel ons op 085 – 444 42 00, maak gebruik van onze chat of stuur een mailtje naar info@partsoddev.wpengine.com/en.

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?