3D Print opdracht

Heb je een uitdagende 3D print opdracht?
Parts on Demand is de Nederlandse marktleider op het gebied van 3D printen.

3D print opdracht

3D print opdracht

Heb je een uitdagende 3D print opdracht? Dan kan Parts on Demand deze voor je uitvoeren. Inmiddels zijn we jarenlang de Nederlandse marktleider op het gebied van 3D printen. Met onze SLS (Selective Laser Sintering) 3D printers kunnen we snel en flexibel series met onderdelen produceren. Dus ook jouw 3D print opdracht kunnen we naar tevredenheid uitvoeren.

Bij Parts on Demand werken we hoofdzakelijk met de volgende industriële kunststoffen: PA11 Nylon, PA12 (PA2200), Carbon LW en TPU Rubber-Like. Elk 3D print materiaal heeft z’n eigen voordelen en dan zijn er nog tal van mogelijkheden op het gebied van nabewerking. Hierbij kun je denken aan het kleuren van de 3D geprinte onderdelen of shotpeening (maakt de onderdelen gladder en geeft meer glans). Heb je hulp nodig bij jouw 3D print bestelling? Neem gerust contact op via de chat en een van 3D print shop medewerkers kijkt even met je mee.

Industrieel 3D printen bij Parts on Demand

Naast het 3D printen van onderdelen of modellen is het zelfs mogelijk om gereedschap of mallen te produceren. Industrieel 3D printen biedt tal van voordelen wanneer we kijken naar de alternatieve productietechnieken. Zo heb je:

  1. Weinig tot geen opstartkosten. Bij de andere productietechnieken duurt het even voordat de machine klaar is of ingesteld om de onderdelen te printen. Bij 3D printen kun je gelijk aan de slag met de opdracht.
  2. Geen verschillende machines nodig om meerdere onderdelen te printen. Als je een 3D print bestellen wilt is het mogelijk om verschillende 3D objecten in een batch te printen.
  3. Veel meer mogelijkheden om complexe onderdelen te maken. Producten kunnen slimmer, lichter en efficiënter gemaakt worden met 3D printen zonder extra bijkomende kosten.

Aan de slag met jouw 3D print opdracht

Voordat we aan de slag kunnen gaan met jouw 3D print opdracht, hebben we een paar zaken van je nodig. Allereerst is het belangrijk dat je het 3D bestand naar ons doorstuurt of upload. Kies het 3D print materiaal en selecteer de mogelijkheden op het gebied van nabewerking. En, niet onbelangrijk: We hebben een akkoord nodig op de offerte die we naar je versturen.

Als alles in orde is gaan we voor je aan de slag. Je kunt zelf aangeven of je de onderdelen van de 3D print opdracht snel in huis wilt hebben. Bij een spoedbestelling heb je de onderdelen binnen 4 werkdagen in huis. Zit je wat ruimer in je tijd, kies dan voor de standaard verzending en binnen 7 werkdagen ontvang je de 3D print op maat van ons. Vind je de opties lastig en wil je liever dat een van onze engineers even meekijkt? Dat kan, neem contact op via onze chat of bel naar 085 – 444 42 00. We helpen je graag!

Benieuwd of we voor jou ook iets bijzonders kunnen doen?