Snel en flexibel series produceren

Gebruik je 3D-printen alleen nog maar om prototypes te maken? Je kunt onze 3D-printservice ook gebruiken voor het produceren van series. Vaak is dat goedkoper dan CNC-frezen of draaien.

Snel en flexibel series van complexe onderdelen 3D-printen

Complexe onderdelen? Geen probleem.

Met 3D-printen bouwen we je onderdelen laag voor laag op uit een nylon poeder. Daardoor kunnen we super ingewikkelde onderdelen maken. Ben jij veel vrijer in de ontwerpen die je maakt. Kun je jouw producten lichter, slimmer en efficiënter maken zonder dat het je extra geld kost. Cool he?

1 of 100.000?
Ons om het even.

We gaan direct van CAD naar productie. Daardoor hebben we geen opstartkosten en maakt je seriegrootte ook niet uit. Zo kunnen we flexibel produceren, heb je jouw onderdelen binnen een week in huis en hoef je geen minimum aantallen af te nemen. Of dure investeringen te doen. Klinkt aantrekkelijk? Dat is het ook!

Kwaliteit?
Dat zit wel snor.

Je hebt 3D-printen en je hebt 3D-prínten. Parts On Demand heeft een high-end machinepark met state-of-the-art SLS-printers. Daarmee produceren we sterke onderdelen in recordtempo. Op tijd, binnen specificatie en met de juiste kwaliteit. Kun jij je onderdelen direct monteren en gebruiken. Vinden wij heel gewoon.

Heb je nog een brandende vraag?

Misschien wordt 3D-printen nog niet zo lang voor productie gebruikt als draaien, frezen of spuitgieten. Heb je als engineer nog niet echt een ‘feel’ met geprinte onderdelen. Weet je niet hoe 3D-geprinte producten zich houden in jouw machines. En dat begrijpen we!

Dus: heb je een 3D-printtoepassing op het oog? Wil je gewoon eens een 3D-geprint onderdeel in je machine monteren om het te proberen? Een onderdeel laten maken om te kijken of het inderdaad heel blijft? Neem dan eens contact op met Neil voor een sample.