Meet Frau!

Frau - Nieuwe 3D printer

Twee jaar geleden verhuisden we naar Utrecht en hadden we nog zeeën van ruimte. Inmiddels begint het aardig vol te raken. Gelukkig vonden we nog een plekje om ons vrouwenquotum uit te breiden. Welkom Frau!

De oplettende volger weet dat onze machines vernoemd zijn naar de bondgenoten van Dr. Evil. Een kwaadaardig karakter uit de Austin Powers films die de wereld wilde veroveren met zijn ‘Evil Laser’. En tsja, bij PoD hebben we toch bijna dezelfde missie.

Frau Farbissina was de ‘henchwomen’ van Dr. Evil. Toepasselijk, omdat onze Frau in haar vorige leven vooral mascaraborsteltjes voor Chanel heeft geproduceerd. Net als haar handlangers bij PoD is ze een EOS P396. De laatste en – als je het ons vraagt – meest stabiele SLS-printer die er is.

Ze komt onze Dr. Evil, Goldmember en Mustafa versterken. Inmiddels heeft ze haar eerste proefbatches gedraaid. Haar hoofdtaak is de productie van Carbon 11 onderdelen.

Wil je Frau in levenden lijve ontmoeten? Meld je dan aan voor een Behind the Scenes. On demand. Voorlopig zijn de rondleidingen door onze fabriek even digitaal. We staan te popelen om je weer in onze fabriek te kunnen ontvangen. Als je liever in het echt langskomt, stuur ons dan even een mailtje. Als we de eerste fysieke rondleiding weer organiseren, ben jij erbij!