Behind the Scenes

Gluren in onze keuken? Behind the Scenes. On demand.

Kom eens kijken!

3D-printen. Je hebt er al zoveel over gehoord. Maar wat is het nou eigenlijk? En hoe werkt industrieel 3D-printen? Wat gebeurt er bij Parts On Demand? Voor ons is het gesneden koek, maar jij en je collega’s willen het misschien gewoon eens in het echt zien.

Dit event is voor jou!

Eind september hadden we weer een mooi gemixte opkomst van nieuwe en bekende gezichten. Daardoor was er zowel aandacht voor het printproces zelf als specifieke cases. Iedereen stak er wat van op! Dat was ook goed te merken aan het contact in de week erna. Er zijn slimme printbatches gevuld, bijzondere aanvragen geweest er was veel onderlinge kennisuitwisseling .

Eind november – de 25e om precies te zijn, prikken we weer een middag. Vanaf 15.00 uur openen we onze deuren voor jou. We laten je zien hoe industrieel 3D-printen bij Parts On Demand werkt. We tonen use-cases van klanten en praten je bij over onze laatste ontwikkelingen. Wil je jouw project of ideeën eens bespreken? Onze engineers sparren graag met je.

Onze buurbrouwer – de Leckere – zorgt er voor dat het ook aan randvoorwaarden niet ontbreekt. Bier en borrel included, dus!

Achter de schermen

Ben jij erbij?

We hebben maar 30 plekken beschikbaar. Wil je erbij zijn? Claim dan je ticket. En vergeet niet je collega’s aan te melden.

Praktische info:

  • Waar? Parts On Demand, Schaverijstraat 9D, 3534 AS Utrecht
  • Wanneer? 25 november, aanvang 15.00 – einde 18.00
  • Parkeren? Gratis rondom de fabriek en langs de Schaverijstraat
  • OV? Station Utrecht – Zuilen (7 minuten lopen naar POD)