Een terugkeer naar Vertrouwde Grond

Nieuwe-oude collega Max

Met Vernieuwde Passie

Max begon zijn reis bij Parts on Demand als stagiair werktuigbouwkunde, waar hij gedurende zijn stageperiode van een half jaar een onuitwisbare indruk achterliet. Zijn toewijding en passie voor innovatie waren meteen merkbaar.

Niet alleen merkbaar in het werk dat hij verrichte voor Parts on Demand maar ook in zijn eigen passie project, vanaf zijn 18de heeft hij in Antwerpen op een van de laatste uurwerkscholen na drie strenge jaren zijn diploma in de kunst van het horloge maken verdient. Tijdens deze jaren begon Max aan het ontwerpen van zijn eigen horloge, hierdoor maakte hij kennis met het 3D-printen om ontwerpen te realiseren.

Na de school voor uurwerken leidde deze hernieuwde interesse ertoe dat Max zich heeft verdiept in de machinebouw, waarbij hij de evolutie van productietechnieken nog verder omarmde, waaronder 3D-printen.

Eerste indruk

Niet gek dus, dat de opdracht welke Max kreeg als gegoten viel!

Tijdens zijn stage kreeg Max de uitdagende opdracht om onze bestaande uitpakkasten te verbeteren en te innoveren. Deze cruciale apparaten worden gebruikt om onderdelen uit de poedercake te halen en vormden een essentieel onderdeel van ons productieproces. Max ging de uitdaging aan met enthousiasme en toewijding en wist met succes de efficiรซntie en functionaliteit van deze apparatuur te versterken op meerdere vlakken.

In de productie kennen ze de resultaten maar al te goed, nog elke dag worden de vruchten ervan geplukt.

Vervolg

Na zijn stageperiode bleef Max als gewaardeerd collega werken in ons team. Zijn impact was duidelijk voelbaar, en zijn inzichten en bijdragen hebben ons geholpen om voorop te blijven lopen in de snel innoverende industrie.
Het leven nam een andere richting toen Max zich volledig wijdde aan een fulltime stage elders. Hoewel zijn afwezigheid gevoeld werd, bleef zijn stempel op ons bedrijf en de connectie met de collegaโ€™s bestaan.
Nu, een half jaar later, is het moment aangebroken waarop Max weer terugkeert naar ons als een oude vriend die thuiskomt. Een kans om verder te bouwen op wat we samen hebben bereikt en om verder te gaan met zijn frisse inzichten en energie. Een kans die wij graag met beide handen aanpakken.

Naast de interne Engineer project waar Max ons bij versterkt blijft zijn passie en onze steun voor zijn eigen ontwerp: Evolance Watches instant, wij zijn razend benieuwd en staan voor je klaar

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐˜€ ๐—ผ๐—ป ๐——๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ!

Max, we zijn verheugd om opnieuw met jou samen te werken, nieuwe horizonten te verkennen en om samen te blijven innoveren in de wereld van additive manufacturing.

Jouw reis bij ons is een bewijs van hoe waardevol onze verbindingen zijn en hoe we als team kunnen groeien en evolueren. Laten we samen de toekomst tegemoet gaan, gewapend met jouw expertise en gedrevenheid.