Snuiven maar!

Achter de schermen - Sfeerfoto

Achter de schermen

Heerlijk toch, weer live met mensen om je heen kennis opsnuiven? Nou ja, niet te hard snuiven met al dat poeder. Maar kijken, vragen, doorvragen en luisteren, dat kan in onze Behind the Scenes.

Op 25 maart hadden we weer een échte. Zoals het hoort. Kijken in de machines, tijdens het printproces, bij de nabewerkingen, het kleuren én het PVP-en. Het was volle bak en vol enthousiasme. “Nu ik het gezien heb, snap ik het beter”, “Nu ik de mensen heb leren kennen heb ik helemaal respect voor de organisatie”, “Leerzaam”, “Gezellig”, “Ik heb nu veel meer inzicht in de mogelijkheden”, en ga zo nog maar even door.

In de rondetafelsessies gaan we dieper in op de verschillende aspecten van het industrieel 3D-printen zoals we dat bij Parts on Demand doen. Om duidelijk te maken dat er een heel groot verschil zit tussen de verschillende technieken. Een FDM-printer levert duidelijk een ander eindproduct op, ‘onvergelijkbaar’ horen we wel. Waarna voor iedereen duidelijk is waarom wij voor SLS kiezen.

Vaak zien we dat er meerdere collega’s van een bedrijf zich aanmelden. Dan lijkt het heel gezellig als die bij elkaar in de rondleiding zitten. Maar die collega’s zetten we altijd in aparte groepjes. Niet om ze te plagen hoor. Gewoon omdat de ervaring leert dat ze dan nóg meer kennis mee naar huis nemen. En dat is waar we het allemaal voor doen.

De volgende staat gepland. 20 mei, dus noteer in je agenda en meld je aan!

Achter de schermen mag je alles vragen
Aan de ronde tafels wordt geen onderwerp geschuwd
Zelfs in de máchine kun je kijken
Je ziet ze hangen
Ja, je ziet het goed!
Dat staat er gekleurd op.