Workshops najaar 2022

Delen is vermenigvuldigen.

En dat geldt helemaal als het over kennis gaat. Want wat is er nou mooier dan je kennis delen en ervoor zorgen dat de hele wereld weet hoe mooi de mogelijkheden van 3D-printen zijn. We hebben het al eerder verteld, en nu hebben we een concreet overzicht van komende workshops voor je op een rijtje gezet. Nix besloten, nix voor een selecte groep, maar open en toegankelijk. Voor jou!

Workshop 1: 3D-printen voor dummies

20 september

3D-printen. Je hebt er al zoveel over gehoord. Maar wat is het nou eigenlijk? En hoe werkt industrieel 3D-printen? Wat gebeurt er bij Parts On Demand? Tijdens deze workshop bespreken we de basis van het 3D-printen. Perfect als eerste kennismaking!
Meld je nu aan!

Workshop 2: Design guidelines voor SLS-printen

11 oktober

Parts On Demand heeft een uitgebreid machinepark met high-end industriële 3D-printers. We gebruiken Selective Laser Sintering (SLS) omdat daarmee de hoogste efficiëntie en kwaliteit wordt behaald. Wil je meer weten over deze techniek en hoe je daarvoor je ontwerpen – en daarmee je producten kunt optimaliseren? Dan is deze workshop iets voor jou!
Meld je nu aan!

Workshop 3: Foodgrade 3D-printen

15 november

3D-printen toepassen in de voedingsmiddelenindustrie, hoe doe je dat? In een energieke sessie kijken we naar de kansen én naar de risico’s. Hoe zit het bijvoorbeeld met voedselcontactcertificering? Cleaning-in-place? Kleur en traceability?
Meld je nu aan!

Workshop 4: 3D-printtechnieken

13 december

Bij Parts On Demand zijn we fan van SLS-printen, maar dit is natuurlijk niet de enige 3D-printtechniek. Tijdens deze workshop vergelijken we verschillende technieken en bespreken we hoe je de juiste techniek kiest voor jouw product. Dit doen we niet alleen, maar met de hulp van specialisten op gebied van FDM- en SLA-printen.
Meld je nu aan!