Meer dan helpen

Samen werken, samen leren

Het staat als een paal boven water, samen kom je verder. Wij hebben kennis in huis, jij weet wat je wilt. Als we dat nou eens delen? En zeg nou zelf, als jij meer weet over ons proces, kan je toch ook beter ontwikkelen?

Nou, en dat is precies de reden dat we een programma trainingen en workshops ontwikkelen. Waarbij we je bijvoorbeeld leren hoe je ontwerpen parametrisch schaalbaar kunt maken, Zodat je met een paar aanpassingen je ontwerp verandert. Op basis van een verhouding of een afhankelijkheid je ontwerp flexibel engineeren. 3D-printen to the max.

We zijn nu druk bezig onze organisatie in te richten voor de verschillende workshops die we zowel virtueel als fysiek gaan aanbieden, afhankelijk van het onderwerp. En voor de echte die hards kunnen we verschillende workshops samenvoegen tot bijvoorbeeld een incompanytraining.

Trust based selling, vertrouwen en samenwerking, het gaat hand in hand. Tja, en sommige zaken wil je nu eenmaal niet aan de grote klok hangen. Dan wil je een klantspecifieke, vertrouwelijke training waarbij geen andere deelnemers aanwezig zijn. Samen brengen we jouw product naar een hoger niveau. Desgewenst achter gesloten deuren.