Wij zijn erbij

parts on demand staat op de am for production in de brabanthallen

Het is in Brabant te doen

AM for Production is natuurlijk dé beurs voor Parts On Demand. Want wil je weten wat er mogelijk is op het gebied van het 3D-printen voor serieuze toepassingen, dan vind je hier de serieuze aanbieders bij elkaar.

Zoals je ook in het verhaal van en over de beursorganisatie leest: welke term je ook gebruikt – additive manufacturing of 3D-printen – de toepassingen zijn steeds vaker steeds veeleisender. Waarbij de kwaliteit, sterkte en toleranties zich uitstekend bewijzen. En veel bedrijven kennen 3D-printen al, en gebruiken steeds vaker een eigen printer. Máár echte productie met 3D-printen? Dat is bij lange na niet net zo vanzelfsprekend!

Daarom laten we op AM for Production de mogelijkheden zien. Aan de hand van fysieke voorbeelden van lokaal en snel geproduceerde series in verschillende graderingen van moeilijkheid en toepassingen. Want jij kent onze kunde natuurlijk wel, maar hier is het podium waar de breed geïnteresseerde zijn hart kan ophalen.

Als echte innovators hebben we natuurlijk niet stil gezeten en van een aantal van deze ontwikkelingen laten we je op de beurs graag een sneakpeak zien! Sneakpeak over materialen, toepassingen en nabewerkingen. En natuurlijk hebben we behalve nieuwigheid ook fidgettoys en gadgets waar je mee thuis kunt komen.

Nieuwsgierig geworden? Meld je hier aan voor een gratis ticket.

Op naar een leerzame en mega interessante beursdeelname, we zien je daar!