We springen eruit!

Kangaroo

Twee nominaties tegelijk, daar worden we stiekem toch wel een beetje erg trots van. We dingen mee naar de FD Gazellen Awards en de Link Magazine DISCA Award! Hoe cool is dat?

Beide awards zijn eindejaarsfeestjes, zo hebben we al eerder gemerkt. En gelukkig hebben ze de agenda’s ook dit keer weer goed op elkaar afgestemd. We kunnen wel veel, maar onszelf in tweeën splitsen, dat lukte tot nu toe nog niet.

FD Gazellen

Op 25 november worden de FD Gazellen Awards al voor de achttiende keer uitgereikt. De genomineerden zijn Nederlandse ondernemingen met onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Tijdens de uitreiking worden de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt en zij krijgen respectievelijk de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards. Om het eerlijk te houden zijn er verschillende omzetcategorieën: klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

DISCA

Voor de DISCA of Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards zijn dit jaar meer dan 175 toeleveranciers genomineerd. Ook hier zijn verschillende categorieën, maar wel hele andere. Parts on Demand is genomineerd voor de DISCA ’21 in de categorie Best Process & Parts Supplier.

Deze is speciaal ingesteld voor toeleveranciers die zelfs met de uitdagingen van de afgelopen anderhalf jaar toch hun leveringen – en kosten – op orde hadden.

Tja, en dat is nou precies wat wij altijd zeggen dat een heel groot voordeel is van 3D-printen. En wij hebben onze processen natuurlijk gewoon goed en strak geregeld. De – gelukkig weer – persoonlijke en uitreiking is woensdag 24 november in Utrecht.

Een thuiswedstrijd, dat scheelt. We hopen op een mooie week!