Uitbreiding van het machinepark

Wat betekend dat voor u? Kortere lead-times, de mogelijkheid tot het produceren van grotere modellen en een ongekende vrijheid in materialen.

Onderdelen tot 406x355x406mm kunnen vaak al binnen een aantal dagen verzendklaar zijn. Naast het veelzijdige ABS materiaal, bieden we nu ook een aantal opties voor de veeleisende gebruiker:

Polycarbonaat is een hoogwaardige kunststof, met grote sterkte en slagvastheid. Het is een van de meest gebruikte 3D-print materialen, en wordt vaak terug gevonden in producten die we dagelijks gebruiken. Speciaal voor klanten in de medische- of voedsel industrie bieden we dit materiaal met ISO 10993 (USP Class VI) certificering.

Nylon (PA12) is een van de meest onvermoeibare materialen. Het is uitermate bestand tegen herhaaldelijk buigen, en wordt daardoor vaak toegepast in snap- of pressfits.

Ultem 9085 is het paradepaardje uit ons materiaalassortiment. Het heeft een uitzonderlijk hoog kracht-gewicht ratio en wordt geleverd met FST (flame, smoke, toxidity) certificaat. Door deze unieke eigenschappen wordt het veel toegepast in de meest veeleisende industrieën als defensie, zeevaart en luchtvaart.

Specifieke eigenschappen vind u op onze materialen pagina. Ook is onze printservice aangepast om u eenvoudig in deze nieuwe materialen offerte te laten aanvragen en te bestellen. De komende weken zullen er meer blogs verschijnen over deze nieuwe materialen en de nabewerkingen die ervoor beschikbaar zijn. Geïnteresseerd, of meer informatie nodig? Mail naar service@partsoddev.wpengine.com/en/ of bel ons op 085 4444 200.

]]>