AM for Production

De stand van Parts on Demand op AM for Production

De volledige breedte was aanwezig

Van vision tot patenten, van CAD-consultancy tot materialen en natuurlijk de bedrijven die zich, net als Parts On Demand, bezig houden met het echte werk: 3D-printen voor de industrie: alles was er te vinden.

AM for Production in de Brabanthallen is, wat je zou kunnen noemen, een niche-event. Maar dan wel een evenement met alle takken van sport en interesses vertegenwoordigd. In één dag dompelden de bezoekers zich op 29 maart onder in de disciplines van het maakproces van de toekomst.

Dat de techniek van het 3D-printen voor veel bedrijven inmiddels nu echt een hele serieuze optie is, blijkt nog eens te meer uit het feit dat marktleiders uit de spuitgietmachine-industrie nu ook in 3D-printers actief zijn. En wat denk je van het congresprogramma vol met lezingen met titels als ‘Additive Manufacturing at ASML, a joint effort towards zero defects’ of met onderwerpen als ‘Impuls excitation technique’?

Natuurlijk beklom ook onze eigen Geek in Chief het podium waarbij hij de toehoorders liet zien hoe industrieel de toepassingen zijn die uit onze productieruimte komen. En met welke ingebouwde slimheid, nabewerkingen en oppervlaktekwaliteit dat kan.

Wij hebben er in ieder geval een berg werk bijgekregen, met het opvolgen van de contacten en het beantwoorden van de wel hele concrete vragen.

Kortom, had je nog vragen over íets dat met 3D-printen van doen heeft? Dan was je toch hier? En anders weet je ons te vinden.