Slimmer en sneller verpakken? Packland wel!

Op zoek naar een manier om jouw automatiseringsprocessen nog efficiënter, sneller en betrouwbaarder te maken? Wij wel.

Onze klanten dagen ons voortdurend uit. Ze vragen ons om verpakkingslijnen, doseringssystemen, assemblagelijnen en andere automatiseringsprocessen nog efficiënter, sneller en betrouwbaarder te maken. Minder downtime. Makkelijker handelbaar. Efficiënter. Met 3D-printen. En onze slimme engineers.

Een pilot voor Packland uit Groot-Ammers liet zien dat de toepassing van 3D-geprinte tools veel voordelen brengen in de machinebouw. Sneller, beter, lichter. En vooral een stuk slimmer. Zo ontwikkelde we onlangs een nieuwe vacuüm-manifold. Dit manifold pakt kitkokers op van een lopende band en zet ze vervolgens over in dozen.

Met ons nieuwe manifold reduceerden we het aantal onderdelen met meer dan de helft. En dat scheelt niet alleen in assemblage een héle hoop. Ook in energie-efficiëntie zetten we flinke stappen doordat er minder luchtlek optreedt tussen de onderdelen. De kans op downtime wordt verkleint omdat de onderdelen beter beschermd zijn.

Het gewicht is gereduceerd met 75%. Daardoor kan de machine een stuk sneller handelen. Het nieuwe ergonomische ontwerp zorgt dat de omsteltijd van het vacuüm-manifold minder dan 15 seconden is!

Ben jij ook nieuwsgierig wat voor slimme oplossingen we voor jouw automatiseringsprocessen kunnen verzinnen? Bel ons op 085 4444 200 of stuur een mail naar info@partsoddev.wpengine.com/en/.

Meer weten over de verpakkingsmachines van Packland? Bezoek de website van Packland.