Slimme oplossingen op AM for Production en Food Technology

Bij Parts on Demand hebben we ons de afgelopen tijd geen moment verveeld. We waren namelijk te vinden op maar liefst twee vakbeurzen: AM for Production en Food Technology. En natuurlijk hebben we daar heel wat avonturen beleefd!

Op de AM for Production beurs hebben we laten zien hoe 3D-printen ons in staat stelt om snel en flexibel onderdelen te produceren die precies voldoen aan de behoeften van onze klanten. Dit heeft al geleid tot heel wat uiteenlopende usercases, waarover onze collega Neil maar al te graag vertelt. En omdat we bij Parts on Demand altijd op zoek zijn naar slimme oplossingen, kunnen we onze klanten nu nog slimmer, efficiënter en beter helpen met hun productieprocessen. Alles om onze klanten tevreden te houden en te laten zien wat wij in huis hebben!

Maar ook op de Food Technology beurs hebben we ons van onze beste kant laten zien. Op de eerste dag van de beurs stond 3D-printing centraal, evenals de Verordening (EG) nr. 1935/2004 inzake voedselcontactmaterialen (FCM’s). Bij Parts on Demand zijn we volledig op de hoogte van de materiaaleisen die hierbij komen kijken, evenals de GMP-richtlijnen. Op de tweede dag ging het over End of arm tooling (EOAT) voor robots binnen de Food industry. Voedselveiligheid is een unieke uitdaging voor EOAT, maar gelukkig kunnen wij bij Parts on Demand met onze materialen 3D-geprinte EOAT die geschikt zijn voor voedselcontact toepassingen.

Bij Parts on Demand zijn we trots op onze bijdrage aan de productie van hoogwaardige onderdelen en oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om de luchtvaart, machinebouw, medische apparatuur of de voedselindustrie: wij zorgen voor slimme, efficiënte en duurzame oplossingen.

Kortom, we hebben ons de afgelopen tijd geen moment verveeld en we kijken alweer uit naar de volgende uitdagingen. Bij Parts on Demand weten we als geen ander hoe belangrijk het is om onze klanten tevreden te houden. En dat doen we met ons enthousiasme, onze expertise en onze hoogwaardige producten en oplossingen. Dus laat maar komen, die nieuwe uitdagingen!