Parts On Demand staat op de ESEF 2020!

Parts on Demand staat op de ESEF 2020

Dus hebben we besloten om onze dadendrang aan de rest van Nederland – en aan iedereen van buiten onze landsgrenzen die de moeite neemt om in maart 2020 naar Utrecht te komen – te gaan laten zien op de ESEF Maakindustrie 2020. Op standnummer A060 wordt hal twee ineens de hal van de toekomst.

Maar first things first: standnummer 2 A060 dus. Wat gaan we daar dan laten zien? Een tipje van de sluier. Zoals jullie wel weten betekent Parts On Demand productie, lokaal en dichtbij de markt. Jij vraagt, wij draaien – zelfs óp de ESEF. Want op onze stand – 2 A060, noteer hem – staat de ‘Parts On Demand Pop-up 3D-Printing Factory’. Zeg dat maar eens vijf keer vlug achter elkaar. Anyways: die moet je gezien hebben. En als je er dan toch bent, bezoek je gelijk de ESEF.

‘Waarom staat Parts On Demand juist op de ESEF?’ hoor ik jullie vragen. Goeie vraag, daar houden we van. ESEF geeft daar eigenlijk zelf al antwoord op. De website https://www.esef.nl/ zegt namelijk: ‘De ESEF Maakindustrie is het grootste en belangrijkste evenement in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.’ Duidelijk, zonder ons lukt ze dat niet meer.

Kijk maar eens eventjes wie de bezoekers zijn: OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers. Jullie dus! En wat gaan jullie – naast Parts On Demand – zien op de ESEF? Hou je vast: nieuwe materialen, componenten, toepassingen, productinnovaties en flexibele oplossingen. Jullie vraagstukken rondom inkoop en productie zullen worden beantwoord. Let maar op.

Oh ja, wanneer? Van 17 tot 20 maart 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.