PA11: De Nieuwe Standaard

PA11 - De nieuwe standaard

We hebben er weer één! Een nieuwe standaard. PA11. Een nieuw nylon-materiaal met betere eigenschappen en meer mogelijkheden. Daarom. (dat van die nieuwe standaard, dus…)

Een materiaal dat zorgt voor een betere detailweergave, dat is best leuk, maar nog leuker zijn de betere mechanische eigenschappen, de hogere thermische belastbaarheid, hogere chemische resistentie, de slagvastheid en dat het splintervrij is. Zeg nou eerlijk, hoe klinkt dat?

En dan gaan we nog even verder, PA11 wordt gewonnen uit hernieuwbare bron. Uit casterolie. Dus ook het milieu wordt er gelukkiger van. We hadden het al in zwart, door en door, en nu is er een witte versie die we met behulp van pigment op heel veel kleuren kunnen brengen.

Zoals je misschien van ons weet, hebben wij een dikke vinger in de pap bij het ontwikkelen van materialen. We weten daardoor precies in hoeverre dit materiaal getest is, wat het kan en wat het niet kan. Als jij het ook wil testen en je hebt nog geen monster ontvangen, geef ons dan even een seintje. Dan kan je zelf zien wat het kan. We kunnen je alvast verklappen dat het direct al veel wordt toegepast in de machinebouw en industrie.

We zijn er zo blij mee dat we het tot onze nieuwe standaard hebben gepromoveerd. Want waarom zouden wij – en jij – genoegen nemen met minder?

Meer weten? Neem contact op met een van onze 3D-print experts via info@partsoddev.wpengine.com/en/ of bel 085 4444 200.