Nóg meer productiecapaciteit!

Nog meer productiecapaciteit

Ben je wel eens in onze fabriek is geweest? Dan weet je dat daar allemaal machines met sinistere namen staan. Printers met namen als Dr. Evil, Goldmember en Number Two. “Waartoe?” vraag je je af. Ok, vooruit dan, we gaan een grap uitleggen. Want grappen en grollen, daar houden we bij Parts On Demand van.

Als liefhebber van cult ken je natuurlijk de Austin Powers-films. Met Austin’s aartsrivaal Dr. Evil. Het kwade genie dat zich als doel gesteld heeft “to conquer the world with his evil ‘laser’”. Wij smelten poeder met een laser. En hebben de ambitie om de wereld te veroveren. Daarom vind je in ons machinepark al die namen. Behalve Mini-Me. Die is – net als in de film – helaas niet meer. Maar: deze week installeerden we wéér een nieuwe printer. Mustafa!

Mustafa – de ‘evil weapons designer’ en bondgenoot van dr. Evil. Mustafa geeft ons meer capaciteit en die gaan we voornamelijk inzetten voor nieuwe, sterkere materialen. Juist, je raad het al. Carbon 11!

Wist je trouwens dat het machinepark bij Parts On Demand een van de allermodernste in Europa is? Onze printers zijn gemiddeld niet ouder dan 1,5 jaar. Daarmee ben jij verzekerd van de allerbeste kwaliteit, consistentie en nauwkeurigheid. Mooi meegenomen.

Je vindt bij ons een hele batterij zware jongens van de nieuwste generatie: de EOS P396 – dat is een industriële SLS-printer. Het grote voordeel van deze nieuwste modellen is dat ze wel 33% sneller zijn dan voorgaande printers en tot 20% minder energie verbruiken. Dat betekent dat we met minder machines en minder energieverbruik méér onderdelen kunnen maken. Hoe duurzaam wil je het hebben?

Door de nieuwe technieken en snufjes die we bij PoD ontwikkelen zijn onze printers ook veel beter in staat om keer-op-keer dezelfde kwaliteit te leveren. Klinkt logisch? Vinden wij ook. Maar toch zijn we de enige die er zo écht alles uithalen. Daarom leveren we aan veeleisende industrieën als de automotive, machinebouw en consumentengoederen. Productie: van pioniers, voor marktleiders.

Wil je dat wel eens in het echt zien? Bel ons even voor een afspraak! Zetten we de koffie klaar. Niet uit de printer. Of uit de laser. Gewoon een lekker bakkie uit de koffiemachine. Thee mag ook.