Nog een keertje dan

Duchenne Heroes

We zeggen het nog maar een keer, We Back Yumen. Je weet wel, exoskeletten voor kinderen met Duchenne. Yumen Bionics spant zich daar op bijzondere wijze voor in, dit keer wel heel letterlijk. Team Yumen doet mee aan een sponsortocht Duchenne Heroes, geld inzamelen op de mountainbike.

Drie dagen in de Ardennen, zeventig kilometer per dag over spectaculaire mountainbiketracks op prachtige gravelpaden. En wij staan met ons logo op hun shirts – voorop! Das nieuw. Een team met vrienden van Justus, de aanleiding van Yumen überhaupt. En wij steunen Yumen niet alleen bij de ontwikkeling van de exoskeletten, maar ook bij deze inzameling.

Duchenne Heroes is een jaarlijkse inzamelingstocht die dit jaar al de zestiende editie kent. We hopen dat we je kunnen overhalen om ook een donatie te doen aan dit super team voor dit goede doel.

De netto opbrengst van Duchenne Heroes gaat naar Duchenne Parent Project (DPP) en komt ten goede aan onderzoek naar de ziekte van Duchenne. Op de website van Duchenne Parent Project lees je meer over welke onderzoeken DPP financiert en waar jouw sponsorgeld naar toe gaat.