Knock-out met custom awards voor Easter Wrestling Tournament!

awards easter wrestling tournament

Het jaarlijkse Easter Wrestling Tournament van Utrechtse worstelvereniging De Halter is net achter de rug en wat een feest was het! Maar liefst 797 deelnemers uit 25 landen kwamen samen om te strijden om de titel. En natuurlijk was er ook een thema: ‘United we are’. Een prachtige gedachte die ons allen verbindt. Althans, totdat de wedstrijden begonnen, want toen was het ieder voor zich!

En hoewel alle deelnemers hun uiterste best deden om te winnen, was er één team dat er met kop en schouders bovenuit stak: Legends of Gold. Deze Amerikanen lieten iedereen achter zich en wonnen niet alleen de meeste punten, maar ook de felbegeerde wisseltrofee. Gefeliciteerd, jongens en meiden van Legends of Gold! Jullie hebben het toch maar mooi geflikt.

uitreiking awards easter wrestling tournament

En wat heeft Parts on Demand hiermee te maken? Nou, wij zijn natuurlijk ontzettend trots dat onze industriële 3D-printtechnologie gebruikt wordt om de prachtige trofeeën te produceren die uitgereikt worden aan de winnaars van het Easter Wrestling Tournament. Want laten we eerlijk zijn: zonder ons zouden die trofeeën er niet zo glanzend uitzien!

Maar alle gekheid op een stokje: we zijn ontzettend blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan dit fantastische evenement. En we hopen natuurlijk dat we ook de volgende keer weer van de partij mogen zijn. Wie weet wat voor helden er dan weer opstaan en welk team er met de winst vandoor gaat. Wij zullen er in ieder geval voor zorgen dat de trofeeën op tijd geleverd worden!