InMotion versnelt elektrisch tanken met behulp van 3D-printen

Bij Parts on Demand zijn we altijd op zoek naar spannende nieuwe projecten en uitdagingen. Daarom zijn we blij dat we hebben bijgedragen aan het Elektrisch Tanken initiatief van InMotion!

Het doel van dit initiatief is om opladen net zo snel en gemakkelijk te maken als tanken. En hoe gaan we dat doen? Door het accupakket nog sneller op te laden! Onze eerste iteratie van het 57,6 kWh accupakket maakt het al mogelijk om de auto in slechts 12 minuten op te laden van 20% tot 80% SoC. Dat is nog eens snel en gemakkelijk!

En natuurlijk zijn wij bij Parts on Demand trots dat we hebben mogen bijdragen aan dit project. Als sponsorproject hebben we onderdelen geleverd om ervoor te zorgen dat deze snellere oplaadmogelijkheden ook daadwerkelijk in de praktijk gebracht kunnen worden. En we zijn nog lang niet klaar: we kijken nu al uit naar de volgende iteratie en naar nog snellere en efficiëntere oplaadmogelijkheden.

Bij Parts on Demand geloven we dat 3D-printtechnologie kan bijdragen aan duurzame en innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst. Of het nu gaat om elektrisch tanken, de voedselindustrie of de luchtvaart: wij zijn er trots op om onze klanten te helpen met hoogwaardige onderdelen en oplossingen die voldoen aan hun behoeften. En wie weet wat de toekomst ons nog zal brengen? We kunnen niet wachten om erachter te komen!