Grip on food

Food Tech - Impressie

Grip On Food is ons thema voor 3D-printen voor de voedingsmiddelenindustrie. En we introduceerden dit thema op de nieuwe Food Technology, die 13 en 14 april werd gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.

Al direct vanaf de ingang waren we duidelijk zichtbaar op de beursvloer. We hadden een prachtig display gemaakt – al zeggen we het zelf, vol onderdelen in diverse materialen en afwerkingen. In het midden van dat display speelde video met toepassingen in de voedingsmiddelenverwerkende industrie en vooral de werkelijke grippers waren aanleiding voor goede gesprekken.

Het waren dan ook niet zomaar wat showmodelletjes, maar echte grippers, uit de praktijk, door onze klanten beschikbaar gesteld. En dat verschil, dat zie je.

Maar onze aanwezigheid was niet alleen op de beursvloer merkbaar, Neil hield een lezing waarin hij een warm pleidooi hield voor het verstandig gebruiken van 3D-printen en de zin en onzin van food grade materialen en kleuren.

Kort en goed: een succesvol evenement waarbij 3D-printen sterk is geprofileerd en we flink aan onze naamsbekendheid hebben kunnen werken. Al onze doelstellingen voor dit evenement zijn meer dan behaald!