Geheel vrijblijvende keuzehulp! Want wij weten wat goed is…

Geheel vrijblijvende keuzehulp! Want wij weten wat goed is

Hoe kies je nou de beste partner voor jouw prints?

Wij helpen!

Waar te beginnen? Wat is het belangrijkste?

Topprio: Kwaliteit.

Kwaliteit ja. Want wat heb je er aan als jouw bestelde prints krom zijn, breken of net even wat andere toleranties hebben dan je had gedacht? Of er de ene keer wat minder strak uitzien of een net iets andere kleur hebben dan de andere.

Tenminste, als jij voor een serieuze toepassing gebruikt wilt maken van de nieuwste technologie – complexiteit gratis en kwaliteit verzekerd.

Met stip op nummer twee: Service.

Iemand aan de telefoon krijgen als je dat wilt. Snelle leveringen en mensen die met je meedenken. Specialisten met de deur open die graag met je sparren om het nog nét even wat beter en slimmer aan te pakken. Die met je meekijken naar een nieuwe insteek.

Als je vaker 3D-prints bestelt, wil je liever een partner dan een leverancier. Is ook veel gezelliger, toch? En samenwerken brengt je verder.

Verstand van zaken? Is dat nodig?

Een printer print. Hoef je toch verder niets voor te doen? Hah! Think again! Omdat kennis echt wel het verschil maakt. Best fijn als je weet dat de partij waarmee je werkt, een streepje voor heeft bij de leveranciers van de 3D-printers en materialen. Want dat streepje verdient ie door op de hoogte te zijn van wat er speelt in de belangrijkste industrieën. En nou is er best een hoop overlap tussen verschillende sectoren en dus kun je oplossingen van de ene zo nu en dan heel slim inzetten in de andere. Out-of-the-box.

Ontwikkeling

Jij hebt ideeën over hoe je jouw producten wilt. Maar misschien kan het nog wel slimmer. Ben je misschien het wiel opnieuw aan het uitvinden? Kan het nóg slimmer? Best fijn als de partner die jouw prints maakt, zelf ook niet vies is van ontwikkeling. Ontwikkeling van jouw producten, maar wat dacht je van processen, materialen, nabewerking, kleuren, certificeringen. Want daar profiteer jij weer van.

Niet alleen onderdelen schuiven maar van idee tot eindproduct. Bij een partij met eigen engineers die graag hun kennis met jou delen. Zodat jij jouw concurrentie steeds een stapje voor kunt blijven. Net als zij die van hen.

Series – groot en klein

Eerst even proberen, voordat je grote series gaat bestellen. Je wil natuurlijk wel zeker weten of je productie opgeschaald gaat worden, of – aan de andere kant – of het part wel presteert zoals je denkt. En dan in de grote series straks wel graag dezelfde levertijden en kwaliteit als in je kleine serie. Maar misschien nog wel met wat meer of hogere eisen. Want voortschrijdend inzicht moet je gelijk kunnen gebruiken.

Oh, en dat dat dan ook geldt voor zowel prints als compleet geassembleerde samenstellingen.

Ja toch?

Een team waar je wel mee wílt werken

Ben je er al achter? Het antwoord op alle bovenstaande punten zijn wij. En mooi meegenomen, met ons wíl je graag werken. Wij zijn gewoon leuk. Want zeg nou zelf. Slimme mensen die chagrijnig zijn, daar zit je toch niet op te wachten? Als je toch met iemand samenwerkt, dan liever met leuke mensen.

En als je nog nooit hebt gesnoven aan onze gezelligheid, dan nodigen we je graag uit om een keertje een ‘behind the scenes’ bij te wonen. Het mag al bijna weer en onze bitterballen en biertjes zijn vermaard!

We zeggen ook wel eens ‘nee’, hoor.

Want voor relatiegeschenken zijn er genoeg andere partijen. We laten ook nog wat over voor anderen. Doen wij de leuke dingen wel.

Hoe complexer, hoe leuker!