3D-printen is er klaar voor
Je weet, wij draaien onze hand niet om voor een ontwikkeling. En dus zijn we ook in de food voortdurend bezig met slimme engineering, materiaalontwikkeling, certificeringen en zo meer.
Want de voordelen van 3D-printen zijn ook super handig voor mensen die in en met voedingsmiddelen werken. De strenge eisen die dat met zich meebrengt, hebben allemaal een goede reden. Niet tornen aan die eisen dus, maar eraan voldoen. En als het nu nog niet lukt, dan wel uitzoeken hoe het binnenkort wél zou kunnen. Daar zijn we al sinds jaar en dag mee bezig.
Met succes! Onze Ron Verleun gaat tijdens het evenement Food Technology het een en ander uit de doeken doen. Als je nog redenen nodig had om die beurs met megavol lezingenprogramma te bezoeken, dan heb je die nu.
1 en 2 december in de Brabanthallen in Den Bosch. Het vakblad EVMI en het Mikrocentrum zorgen voor de organisatie. Dus dan weet je het wel. Gratis registreren kun je hier.