Food Technology 2022

Logo - Food Technology 2022

Congres én beurs, 13 en 14 april

In de Brabanthallen in Den Bosch organiseren het Mikrocentrum en het vakblad EVMI samen het evenement Food Technology. En wij zijn erbij. Met zowel een lezing als een stand.

Er doet veel onzin de ronde als het gaat over het toepassen van 3D-geprinte onderdelen in de voedingsmiddelenindustrie. Maar zoals je van ons gewend bent: wij houden niet van onzin. Een helder verhaal, de fabels en de feiten helder uiteenzetten, en open en transparant communiceren.

Dat gaat onze Neil vertellen op 13 april om 13.00 uur in zaal twee. En daarna kom je natuurlijk kijken op onze stand nummer 4. Kan niet missen, vlak bij de ingang.

In het programma-overzicht zeggen we het zo:

Kleuren geven vaak een associatie met een status. Zo is blauw gelinkt aan ‘food safe’. Blijft dat zo? Ook in 3D-geprinte kunststof producten?

3D-printen. Iedereen heeft er wel van gehoord. Maar wat doe jij ermee? Natuurlijk maak je prototypes, maar hoe pas je het toe in productie?

In een energieke sessie kijken we naar de kansen én naar de risico’s. Hoe zit het bijvoorbeeld met voedselcontact certificering? Cleaning-in-place? Kleur en traceability?

Ben jij in de machinebouw of voedselverwerkende industrie en wil jij weten hoe je 3D-printen effectief kunt toepassen? Door deze sessie probeer ik je een vliegende start te geven in het slimmer, beter en efficiënter maken van jouw producten.