Feda executive diner

Feda Executive diner

Een executive diner in een ridderzaal. Best een leuke plek om je verhaal te doen, toch?

Met ruim 150 leden is FEDA de belangrijkste branchevereniging op het gebied van Aandrijf-en Automatiseringstechniek in Nederland. Netwerken, kennisoverdracht en samenwerken, allemaal met als overkoepelend thema Feda will boost your business. Tja en nu is onze eigen Ron Verleun daar bestuurslid en dus kon het niet anders of we moesten tijdens het eerste ever FEDA executive diner ook aanwezig zijn. En je kent ons, onze aanwezigheid maken we graag goed kenbaar. Dus leverden we voor dit diner een keynote speaker, onze eigen Neil!

Voor ongeveer vijftig aanwezigen begon Neil zijn verhaal met zijn welbekende helm op. Waarmee hij niet van plan was om voor gek te staan, maar wel om een punt te maken. En dat lukte!

Zoals de naam het al zegt, een executive diner zorgt voor aanwezigheid van het hogere kader, danwel de directie van een bedrijf. Precies daar waar je een punt wilt maken. En als je dan ook nog een mag netwerken in een super gave ambiance, de ridderzaal van het kasteel in Woerden, dan kan je avond niet meer stuk toch?

Een succesvolle avond, want de eerste aanvragen zijn al binnen. We hebben met de presentatie van Neil veel mensen aan het denken gezet, in deze wereld van toch relatief grofstoffelijke techniek was het verhaal echt een eye-opener.