Een gelukkig mens: Vincent Boog

Een gelukkig mens: Vincent Boog

Sinds september 2020 ben ik dus het gelukkige jongste lid van de mannen van POD. Maar tegelijkertijd ben ik ook meteen de oudste gelukkige met mijn 47 jaar.

En dat is zeker gelukkig, want verder ben ik ook meteen het minst bekend met 3D-printing. Een korte carrière in het offsetprinten (2D-printing) en troubleshooting in 1999 in het bedrijf van mijn vader, was mijn enige printervaring tot deze zomer.

Nu ben ik na een omweg van vele avonturen, half afgemaakte studies, dienstplicht en flink wat verschillende banen dus toch weer een soort van in het oude spoor terechtgekomen als Medewerker productie 3D-printing bij Parts On Demand. Een interessante en uitdagende baan bij een leuk stel jonge gasten die zelf toch ook best wel demanding zijn.

Het is flink aanpoten om alle onderdelen picobello bij de klant te krijgen. Want de lat ligt hoog. Ik mag de nabewerking en verzending van de parts voor mijn rekening nemen. Gelukkig met enthousiaste uitleg en begeleiding van de 3D-meesters, ontwerpers en engineers hier.

Ik moet zeggen dat ik mijn ogen uitkijk als ik zie wat er allemaal mogelijk is met 3D-printen, er gaat echt een wereld voor je open!

Over mijzelf mag ik ook iets vertellen, werd me met enige drang ingefluisterd. Tja, Ik ben een tevreden van het leven genietende vrijgezel uit Utrecht Zuilen, waar ik al 20 jaar woon. Van die twintig jaar, misschien niet geheel toevallig, de laatste 17 jaar in een leuk klein huisje dat in 1925 is gebouwd voor precies de werknemers van precies die Werkspoorfabriek waarin ik nu dus voor Parts On Demand mag werken. Dat vind ik dus leuk. Mogen werken in zo een mooi oud gerestaureerd gebouw met een mooie geschiedenis van bouw en cultuur.

Verder kan ik nog heel veel meer vertellen, maar dat doe ik liever persoonlijk aan de liefhebber. Dus wees welkom! Zodra het weer kan.