De spots staan op Marcellino

De spots staan op Marcellino

“Tot ik in contact kwam met Neil had ik eigenlijk nog nooit iets gezien van 3D-printen. Mijn eerste kennismaking was dat Neil mij een aantal zeer mooie en complexe 3D-geprinte onderdelen van zijn klanten liet zien en vertelde wat er allemaal met 3D-printen mogelijk is.”

Zo is het gekomen

“Een gezamenlijke kennis stelde de vraag of ik wellicht iets voor Parts On Demand op het commerciële vlak zou kunnen betekenen. In de breedste zin van het woord, de markten waar POD in opereert verder uitbouwen en onderhouden. Na een prettige informele kennismaking en gesprek, wat voor beide klikte, zijn we kort daarna gaan samenwerken.”

“Parts On Demand is een letterlijk jong en dynamisch bedrijf, waar het allemaal net even anders gaat dan je zou verwachten. Denk aan de namen die gegeven zijn aan onze hoogwaardige EOS SLS printers (die gekke namen bespaar ik je), het pionieren, door vallen en op te staan en de snelheid waarin het bedrijf zich heeft ontwikkeld tot een professionele en belangrijke speler binnen deze 3D-printwereld Dit allemaal onder leiding van onze Geek-in-chief Neil, petje af hoor!”

De sfeer staat hem ook wel aan, lijkt het. “Tijdens het professioneel werken worden er onder elkaar ook veel ‘slechte’ grappen gemaakt, kortom, een goede sfeer met professionals.”

Spread the word

“Op een gegeven moment zijn we gestart met onze Parts On Demand ‘behind the scenes’, waarbij we onze klanten en prospects uitnodigen om eens onder het genot van een biertje en bitterbal het gehele proces te komen bekijken, van Poeder tot Product. Echt, iedereen is enthousiast!”

Wil de echte Marcel opstaan

Zo makkelijk komt ook Marcel er niet vanaf, komop Marcel: nog even iets over jezelf! “Ik ben Marcel van den Berg, 43 lentes jong, woon in Tiel, hou van lekker koken, ben sportief, denk aan vechtsport en OERsportief, schakel bij 11.000 toeren graag nog een keer door op mijn Ducati Monster, glampeer graag en ben een grote muziekliefhebber.”