Beursmodellen 3D-printen: duidelijke taal!

Beursmodellen 3D-printen - Duidelijke taal

Hoe laat je op een beurs effectief zien wat jouw product innovatief maakt? Met die uitdaging gingen we aan de slag voor Innecs Power Systems uit Ter Aar. Innecs is een van Nederlands’ pioniers op het gebied van energie conversie systemen. Door een slimme mix van gas- en stoomturbines ontwikkelt en produceert Innecs hoogwaardige systemen waarin energie-efficiënte, kostenreductie en milieubewustzijn een essentiële rol spelen.

Leg dat maar eens uit op een beurs! Daarom maakten we in samenwerking met de engineers van Innecs een op maat gemaakt beursmodel. Aan de hand van deze opengewerkte versie van hun stoomturbine is duidelijk uit te leggen wat de werking van het product is. En wat het zo uniek maakt. Door de complexiteit van het model is 3D-printen de uitgelezen optie om dergelijke sales-tools te maken. Bestaande productie tekeningen en bestanden werden eenvoudig aangepast. Daarbij kon extra nadruk worden gelegd op de generator die het product uniek maakt. Wel zo duidelijk!

Parts On Demand Beursmodel Innecs Parts On Demand Beursmodel Innecs Parts On Demand Beursmodel Innecs
Meer weten over hoe jouw (schaal)modellen het verschil kunnen maken? We helpen je graag verder! Bel met een van onze 3D-print experts op 085 4444 200 of stuur een e-mail naar info@partsoddev.wpengine.com/en. Verder lezen over Innecs en energie conversie systemen? Bezoek de website van Innecs.