Behind the Scenes: de zomereditie!

Behind the scenes: De zomereditie

En wat een succesnummer was het. We ontvingen 35 enthousiaste gasten in onze fabriek. Die kwamen uit alle hoeken van het land en uit een even divers aantal industrieën. Van machinebouw en orthopedie tot meubelontwerp en retail.

Na ontvangst werd iedereen bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en stonden wij in de startblokken voor de rondleidingen. Tijdens die tours volgden we de bekende Parts On Demand gripper door het productieproces. Van planning, productie en nabewerking tot kwaliteitscontrole.

Na de rondleiding was het tijd voor wat extra verdieping en vragen tijdens de statafelsessies. We gingen dieper in op wat gasten op dit moment met 3D-printen doen en wat ze in de toekomst van plan zijn. In een andere sessie werd stilgestaan bij de mogelijkheden van verschillende materialen. En gekeken naar waar je nou rekening mee moet houden in je ontwerp.

Natuurlijk laten we onze bezoekers na zo’n rondleiding niet gaan zonder vrijmibo, (oké, als ze echt wegwillen, dan wel). Het is inmiddels het onbetwiste succesnummer. Onder het genot van een (alcoholvrij)biertje van onze buurbrouwer werden alle indrukken van die middag enthousiast nog eens besproken. En uiteindelijk naar huis. Met zo’n mooie gripper natuurlijk.

Wat? Was jij er niet bij? Volgende keer beter. Op 1 oktober staat de volgende gepland.

]]>